100% Jesus
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A swoją drogą czy widzieliście kimonko Bagiego, które miał na lidze
Napisano Ponad rok temu
Widzieliśćie, mnie się podobało 8)Mnie się to podoba i sam sobie taką naszywkę załatwię.
A swoją drogą czy widzieliście kimonko Bagiego, które miał na lidze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dostał je od Macaco w prezencie.
Jesus...Jesus...Jesus...Bagi wygral
Jeśli Jesus z Bagim to kto przeciw niemu:)
Napisano Ponad rok temu
Diabeł?Bagi też miał kimonko z napisem 100% Jesus
Napisano Ponad rok temu
Diabeł? Co to za przeciwnik dla Jesusa 8)Diabeł?Bagi też miał kimonko z napisem 100% Jesus
Napisano Ponad rok temu
- to niezly prezent :wink:Bagi też miał kimonko z napisem 100% Jesus
dostał je od Macaco w prezencie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I zrobił własne naszywki. :wink:na ostatnim ufc nawet Belfort mial spodenki z napisem JESUS ... moze Jezus byl brazylijczykiem i trenowal bjj....
Napisano Ponad rok temu
Inna sprawa ze z taka postawe winny wziac za wzor pewne organizacje niby religijne z "radio" w nazwie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze Bagi nie bedzie czekal na boska moc od boga jak Belfort , tylko bedzie trenowal jak trenuje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Brazylijczycy to ciekawy narod jak widac. Wiekszosc z nich jest bardzo religijna co czesc z nich manifestuje miedzy innymi przez takie naszywki.
Wlosi tez sa bardzo religijni ale Ci najpierw wsadza noz w zebra a potem sie za Ciebie pomodla albo najpierw sie z tego wyspowiadaja a potem to zrobia
A tak wogole to swoja wiare powinno sie uczynkami udowadnaic a nie na pokaz naszywkami i mowa. Niestety u nas juz tez moda zachodnia przeszla i na przyjazdy Papieza mozna zakupic koszulki z jego podobizna, kubeczki i co najgorsze nawet balony - no coz co niektorzy dla pieniedzy nawet Papieza w balona przerobia.
Ja jestem przeciwny mieszaniu wiary do reklamy. O Rydzyku juz nawet nie wspomne ale idioci sa wszedzie.
Napisano Ponad rok temu
Jestem niewierzacy wiec nie powinno mnie to obchodzic, ale Martius ma racje - ta cala komercja zwiazana z przyjazdami papieza jest lekko zenujaca.
Ja sobie chyba zamowie jakies indywidualne naszywki, z nazwami ulubionych filmow np... heh fajnie na ramieniu miec wyszyte 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' - a ze niewielu zrozumie, to szczegol.
Napisano Ponad rok temu
A na drugim "Snatch"? :roll:Ja sobie chyba zamowie jakies indywidualne naszywki, z nazwami ulubionych filmow np... heh fajnie na ramieniu miec wyszyte 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' - a ze niewielu zrozumie, to szczegol.
Bog jest ponoc faktycznie Brazylijczykiem - a przynajmniej Ronaldo tak twierdzil po zeszlorocznym Mundialu. O Jezusie chyba nic nie wspominal
Napisano Ponad rok temu
Ale generalnie nie lubie gdy kimono jest zbyt obszyte i naszywka przykrywa naszywke. Teraz nie mam zadnej
A co do :roll: kinboshi, to te dwa wybitne filmy sa jednak w Polsce bardzo malo znane [a szkoda], stad zaznaczylem ze napis bylby raczej niezrozumialy.
A co sadzicie o reklamach, ktore tatuuja sobie na plecach np boskerzy podczas walk? Po jakim czasie to schodzi [pare tygodni?] Zgodzilibyscie sie na cos takiego ? Ja chyba tak, w koncu pewnie dostaja za to niemale pieniadze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Minotauro w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Mariusz Linke - Mistrz Europy Karate Wszechstylowego - fotki
- Ponad rok temu
-
V otwarte zawody Bjj Polska?
- Ponad rok temu
-
nowy termin obozu luta livre
- Ponad rok temu
-
Porównanie i ewentualne przewagi BJJ nad Sambo.
- Ponad rok temu
-
Ostatnie miejsca na obóz Berserker's Team!!!!!
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z ADCC
- Ponad rok temu
-
SIŁA
- Ponad rok temu
-
Zasady prowadzenia zajec Jogi
- Ponad rok temu
-
BJJ a uderzenia