ACARIA w Lodzi WHAT is it?????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Sprawy wygladaja następujaco.
Taekwondo- w tym kręgu Danowskiemu już nikt ręki nie podaje i nie wiem czy ma jeszcze jaki kolwiek kontakt z jakakolwiek federacja taekwondo. stopnie i egzaminy w tym stylu sa robione jak gościowi kasy brakuje i w ten sposób łata swój budrzet lub robi zawody wewnątrz swoich
szkół.
Kung Fu Styl Modliszki jakiś czas jezdzili do warszawy i trenowali z Milczarkiem. Brak kontaktu z W-wą i nie ma wiedzy, ale w to miejsce wyrwali jakiegoś leszcza od stylu Labiryntu(odsyłam do Kung Fu, tam w temacieModliszka w łodzi dowiesz sie wiecej) taki gość od wszystkiego i niczego. Dochodzi nauka tai chi chen i yang. Chenu gościu uczył się nie dawno (ale nie Danowski)jakiś rok temu poznał19-ke i starą formę. Yang danowski nauczył się bardzo dawno 24 i tak mu zostało. Chi gong Lecącego Żurawia nie wiem skad umie może z książki
Muay Thai Sciagneli gościa z Wrocławia. Napewno było jedno seminarium wg tego maja prowadzić treningi. Nie wiem czy były następne.
Na Danowskiego trzeba uważać ładnie gada i ściąga kase jak wpłacisz zaliczke np 300 na obóz i nie pojedziesz to o kasie zapomnij
Owszem ma pare sukcesów, a raczej ludzie których wyszkolił
Pomyśl i zdecydój
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3/4 mojej sekcji to byli zawodnicy Sirocco.
mam pytanie co trenujesz? taekwondo czy muaythai? gdzie? gdzies w Lodzi? chcialbym sie wybrac na jakis trening TKD lub muaythai i zobaczyc co i jak? mozesz cos polecic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bede oceniać, bo to podobno nie ladnie podam tylko kilka faktów:
1- mala sala (bardzo mala), ale też mala grupa ze mna 7 osob+trener
2- puszczaja fajna muzyczke do treningu....mniemam że z Tajlandi
3- zajecia trwaja 1h 15 min
4- oplata za 2 razy w tygodniu to 65 zlotych, za 4 chyba kolo 95zl
5- mają sporo sprzetu.
6- na zajęciach pomimo ze mi sie podobało nic nie przyciagnelo mojej uwagi (mówie o technikach i wiczeniach)
Byłem tam raz...powod zobaczyłem oplaty.[/code]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bandaże w MT
- Ponad rok temu
-
OBOZ MUAY THAI???? co gdzie kiedy
- Ponad rok temu
-
SIŁA
- Ponad rok temu
-
Kick boxing - trening i techniki.. (??)
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI w Łodzi
- Ponad rok temu
-
ZEGAN dzis walczy!!!!!!
- Ponad rok temu
-
KICK CZY THAI ?
- Ponad rok temu
-
Muay THAI BOXING na SLASKU(RYBNIK ZORY i OKOLICE)
- Ponad rok temu
-
sekcja muay thai we wrocq
- Ponad rok temu
-
stronki www
- Ponad rok temu