MP seniorow
Napisano Ponad rok temu
jak wam sie podobaly zawody? ja bylem tylko na gali i widzialem jednynie finaly, a slyszalem ze eliminacje byly duzo lepsze...
z tych walk ktore widzialem najbardziej podobal mi sie pojedynek finalowy do 63... RESPECT dla mistrza Polski w tej kategorii(Tomasz Smutek), kawal fightera z niego :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Niezły numer z tymi małpami-może ta szopka miała jakiś związek ze zmianami w zarządzie
Napisano Ponad rok temu
może ta szopka miała jakiś związek ze zmianami w zarządzie
Podejrzewam że miało to związek z Juwenaliami (przynajmniej u nas w Częstochowie były w ten weekend).
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko ze techniki specjale odbywały się tak powooooooooooli ze można było zasnąć zanim zmienili wysokość, porawili deski, przykleili taśme...........aaaaAAAAAaa
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Bo z tego co wiem,to na dana można egzaminować od 5 dana i wtedy majster straciłby monopol w Polsce...
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam, że eliminacje byl dużo ciekawsze od finałów. Szczególnie rywalizacja w walkach drużynowych mężczyzn była bardzo zacięta - prali się, że aż miło było popatrzeć :twisted: . Szkoda tylko, że w finałach nie wystąpili moi faworyci - drużyna Lotosu Jabłonnej. Szacunek dla Tych panów, a szczególnie dla Adama Miętka - tak trzymać 8)
Napisano Ponad rok temu
Egzamin przeprowadziła Komisja Egzaminacyjna w składzie:Tran Tien Quan - VIII Dan - Dyrektor d/s Zawodów ITF, Prezydent Panamerican Continental TKD Federation.Kto niby miał zdawać te egzaminy?
Bo z tego co wiem,to na dana można egzaminować od 5 dana i wtedy majster straciłby monopol w Polsce...
Willem Bos - VIII Dan - Prezydent AETF
Thomas MacCallum - VIII Dan - Sekretarz Generalny ITF
Ri Myong Chol - VII Dan Promocje otrzymali:Bujak Zbigniew - VI Dan (Biała Podlaska)
Nitecki Daniel - IV Dan (Kołobrzeg)
Poleszak Rafał - IV Dan (Rybnik) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak tam na Karate - czyli mylenie styli
- Ponad rok temu
-
Hapkido a TKD ciekawostka
- Ponad rok temu