Jak tam na Karate - czyli mylenie styli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam to samo w domuskąd ja znam te sytuacje... mnie to najbardzoej denerwuje rodzinka. zwłaszcza mama chcąca wyprać mój dobok pyta:"gdzie jest twoje kimono?". agrecha mnie łapie w tym momencie, ale sopkojnie odpowiadam:"nie mam kimona" na co mamusia:"ten twój szlafrok" albo jeszcze gorzej:"oj ta twoja szmatka..." to wtedy agresja sięga zenitu. ale to tylko moja mama więc nie zaserwuje jej dollyo... pozostaje mi sie obrazić... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"no ladne macie te TOBOGANY"
Napisano Ponad rok temu
Ja najczesciej spotykam sie z tym , ze ludzie utozsamiaja wszystkie rodzaje sztuk walki z.....karate . Ech ja juz nie mam sily zeby ich "uswiadamiac" :?
Napisano Ponad rok temu
Ja najczesciej spotykam sie z tym , ze ludzie utozsamiaja wszystkie rodzaje sztuk walki z.....karate . Ech ja juz nie mam sily zeby ich "uswiadamiac" :?
Niestety to prawda. Przykra ale....prawda. Czasami jak z krowami ale.......nieobrazajmy krów :wink: .
U mnie na na roku prawie nikt nie wie, ze trenuje jedynie Rymo z tu obecnych i dwie moze trzy osoby w grupie i to tylko tez przypadkiem, bo u mnie w chacie znalazly jakis pucharek, medal czy cos i z grzecznosci wypadalo wtajemniczyc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hapkido a TKD ciekawostka
- Ponad rok temu
-
Podrecznik
- Ponad rok temu
-
Kyok-sul
- Ponad rok temu