Dziwny film o karate
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia.
Napisano Ponad rok temu
Ciemnogród
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety serialu nie widziałem,ale domyślam się,co za brednie tam puścili.W Polsce niestety wciąż pokutuje pogląd,że MA są be,be
I to bardziej, niż byś się spodziewał. Chodzi mi o to, że wiele scen było " wyrwanych z kontekstu" z różnych turniejów a później łączonych w jeden film. Dopiero na końcu ten fakt " objawiono" ale kto do końca czyta napisy końcowe filmu itp. Myślę, że takie, nazwijmy to, dydaktyczne filmy powinny być obiektywne. A może się mylę? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Puszczą takie coś na antenie i ludzie nie mający pojęcia o MA traktują to jako wykładnik wiedzy,mądrości i prawdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co tu powiedzieć o tak żałośnie traktowanych MA-ostatnią relacją z zawodów karate,którą widziałem w TVP był Puchar Świata w KT w 2001 roku Gościu tam nieraz takie gafy walił,że płakać się chciało...
No chyba,że przeoczyłem jakiś fachowy program :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nareszcie w czymś się zgadzamy! poklon Jestem dokładnie tego samego zdania.O patologiach i emoralizacji niech pogadają sobie socjologowie...
Napisano Ponad rok temu
mam takie delikatne pytanie czy gdzieś w jakies wydanej autobiografi jest może podane kiedy i gdzie shihan Czapla zdwała na dany w seitedo ,skoro oprócz Polski i Hawajów gdzie to wymyslono nikt tego nie uprawia alebo poprostu nie zna 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do twojego delikatnego pytania, to wszystkie informacje masz przecież na naszej stronie. Kliknij na zdjęcie Shihana, to ujrzysz jego historię.
Pozdrawiam. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaka tego przyczyna?Albo najzwyklejsze ignoranctwo,albo lokalni działacze są skłóceni z TVP (co jest wielce prawdopodobne)...
Chociaż dlaczego ja narzekam?Podczas ostatniego makroregionu KK w Kaliszu dali 1,5 minuty relacji,wywiad z Drewniakiem.Ale nazwa już była zatrudna-jak to ujął sprawozdawca "kjukjokjusiknaj karate" W końcu tyle realcji wystarczy...Lepiej pokazywać kręgle albo rzutki...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MP JUniorów Młodszych w katowicach
- Ponad rok temu
-
Co sądzicie o obozach Kyokushin, gdzi e są najciekawsze?
- Ponad rok temu
-
Karate godne polecenia
- Ponad rok temu
-
Karate jako środek zarabiania pieniędzy?
- Ponad rok temu
-
KARATE A RELIGIA - Kontrowersyjny temat
- Ponad rok temu
-
CZY KATA SĄ WAŻNE W KARATE?
- Ponad rok temu
-
Szlagowski Karate...to jakies jaja?!?
- Ponad rok temu
-
W jakim stylu są stosowane kopnięcia z wyskoku?
- Ponad rok temu
-
Seidokaikan/Shodokaikan w polsce?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin a Kyokushinkai
- Ponad rok temu