combat kalaki

Napisano Ponad rok temu
Co to jest:
combat kalaki

Napisano Ponad rok temu
Czy naprawdę tak trudno wpisać to w google'a!!? :
 To był wstęp (do dalszych pytań) :wink:  ...
  To był wstęp (do dalszych pytań) :wink:  ...,wzmacniającym fizyczne i duchowe samopoczucie.
,sztuki i filozofii
ma na celu zachowanie tradycji
Napisano Ponad rok temu
Skuteczność???
Z tego co przeczytałem, nie jest to taki... hmm... Combat (w dosłownym tego słowa znaczeniu)...:
 .
 .  
  Napisano Ponad rok temu
Z doświadczenia mówię: im coś jest bardziej egzotyczne -tym ostrożniej trzeba do tego podchodzić.
Napisano Ponad rok temu
UWAŻAJ NA GREJPFRUTY 8)
 8)
   8)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A więc dzisiaj kursanci obrona przed bananem!
 ?
   ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combat
Z tego co mi wiadomo to Pietras w s Torasan naucza Combat 56, a nie Combat Kalaki...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i się zaczęła krytyka. Dobrze, w atakim razie, który "system" (można to tak nazwać?) - z zakresu COMBAT'u, jest najskuteczniejszy...???
(proszę, nie piszcie o krav madze...)
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem, że (niestety) to co jest dostępne dla tzw.: "cywili". W rzeczywistości nie jest tą KRAV MAGĄ którą wykorzystywali żołnierze MOSAD'u...(proszę, nie piszcie o krav madze...)
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem, że (niestety) to co jest dostępne dla tzw.: "cywili". W rzeczywistości nie jest tą KRAV MAGĄ którą wykorzystywali żołnierze MOSAD'u...

Napisano Ponad rok temu
Słyszałem, że (niestety) to co jest dostępne dla tzw.: "cywili". W rzeczywistości nie jest tą KRAV MAGĄ którą wykorzystywali żołnierze MOSAD'u...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poza tym w temacie "KM" - mam większe zaufanie do kogoś, kto od ponad 50 lat z powodzeniem walczy i WYGRYWA ze wszystkimi napastnikami (tak- Izrael - rozgromił Anglię, Syrię, Egipt ...), niż do np. polskiego systemu Combat 56...
Napisano Ponad rok temu
To dzięki Krav Madze Izrael wygrywał wojny?
 :wink:  Niewykluczone...
   :wink:  Niewykluczone... Trudno tez uznac, ze Wielka Brytania została rozgromiona...

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu