BJJ - Gliwice lub Knurów
Napisano Ponad rok temu
Zasadniczo nie jestem bywalcem tego dzialu, jednak chcialbym tym razem zadac pytanie nastepujace:
Czy jest tu moze ktos z okolic Gliwic (konkretnie chodzi o Knurów), kto trenuje/wie/slyszal o sekcjach bjj w tej okolicy. Nie, nie dla mnie siostrze odbilo, i chcialaby (za przykladem brata marnotrawnego ) cos zaczac trenowac. Zatem pytam sie o namiary szanowne kolezenstwo Tak sobie obmyslilem chytrze, ze bjj (albo jj ) bedzie calkiem dobrym wyborem. Tak wiec poprosze o jakies info, namiar na sekcje, ew. pare slow o sposobie prowadzenia treningow, jesli ktos zna...
Z gory dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Treningi odbywaja sie w SP 18 przy ul. Okrzei, o ile sie nie myle to w: Pon i Sr lub Czw - 17:45-19:15, ale lepiej zadzwonic.
Byl tu kiedys forumowicz, ktory wiedzial wiecej, ale ma teraz blokade nicka .
Pozdrowka!
Napisano Ponad rok temu
Knurow mowisz ? . O ile sie nie myle mam tam 1 znajomego co sie bjj para. Plus to chyba blisko Gliwic a tam regularna sekcja jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dzieki za namiary, przekazalem Hast : a ten znajomy nie prowadzi sekcji w Knurowie ? Byloby blizej.. I sam czasem moze wpadlbym na trening bedac na Slasku.. 8)
Nie, znajomy studiuje w 3city. Knurow to jego rodzinne miasto. Nie wiem czy planuje odwiedzac gliwice aby tam wpasc na trening.
Napisano Ponad rok temu
Nie, znajomy studiuje w 3city. Knurow to jego rodzinne miasto..
Knurow to tez moje rodzinne miasto. Mieszkalem tam nieco ponad 20 lat 8)
Napisano Ponad rok temu
Jest prawie tak jak napisal tRYGON:
BJJ w Gliwicach jest prowadzone przez Grzegorza Jarzabka (tel. 608 496 092). Treningi odbywaja sie w SP 18 przy ul. Okrzei, Pon i Czw - 18:00-19:30.
Jest 2 gosci, ktorzy dojezdzaja z Knurowa, wiec moglibyscie sie zgrac! Zapraszamy serdecznie!
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gracie seminars com
- Ponad rok temu
-
Co robia Marines w Kuwejcie ?
- Ponad rok temu
-
2 Otwarty Turniej Brazylijskiego Jiu-Jitsu