Fighterzy UFC na duzym ekranie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakies dwa tygodnie temu widzialem film "craddle to the grave" z rapperem DMX, Jetem Lee i Markiem Dacascosem. jest tam ok. 10 minutowa scena, w ktorej jet lee leje sie w klatce z kilkoma fighterami ufc na raz (!!!). jest tito (jaki to jest byk!), chuck lidell, randy couture i paru innych, ktorych nie znam z nazwisk. az milo sie patrzy na te krzywe ryje zabijakow. tak ogolnie, film jest zajebisty i go polecam, jak wejdzie do kin w polsce, jesli juz nie wszedl.
przeciez ten film jest zalosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nie moglem go ogladac.... jak widzialem te jego "walki" to mi sie plakac chcialo.....
Napisano Ponad rok temu
jakies dwa tygodnie temu widzialem film "craddle to the grave" z rapperem DMX, Jetem Lee i Markiem Dacascosem. jest tam ok. 10 minutowa scena, w ktorej jet lee leje sie w klatce z kilkoma fighterami ufc na raz (!!!). jest tito (jaki to jest byk!), chuck lidell, randy couture i paru innych, ktorych nie znam z nazwisk. az milo sie patrzy na te krzywe ryje zabijakow. tak ogolnie, film jest zajebisty i go polecam, jak wejdzie do kin w polsce, jesli juz nie wszedl.
przeciez ten film jest zalosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nie moglem go ogladac.... jak widzialem te jego "walki" to mi sie plakac chcialo.....
A jest gdzies zajawka?
Napisano Ponad rok temu
1) C2TG wyreżyserował przecież "nasz człowiek" w Hollywood - Andrzej Bartkowiak
2) Walka Dacascosa z Jetem Li to przecież trzeba zobaczyć.
Jestem również zdania żeby nie oceniać tego filmu zbyt pochopnie.
Osoba A.Bartkowiaka ma już swoją renomę o czym może świadczyć przecież współpraca z m.in. S.Seagalem, Jetem i kilkoma znakomitymi aktorami afroamerykańskimi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride news - rozpiska(Pride 26 i nastepne)
- Ponad rok temu
-
Gracie Hunter vs 4nzix Saku Highlight
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Saku ;)
- Ponad rok temu
-
JKD na samoobrone?
- Ponad rok temu
-
piwo SAKU