A może jednak grupa w Warszawie?
Napisano Ponad rok temu
Spotkanie z nożem WARa na III zlocie jakoś mnie nastroiło z powrotem optymistycznie do szermierki po silnym dole jakiego złapałem na zlocie II. Pytanie mam więc zasadnicze - może jednak jest możliwe, żeby w Wawie sklecić jakąś grupkę ludków, co by się spotkali z raz w tygodniu (może w parku jakim, czy co?? wiosna w końcu idzie) i trochę "porobili" nożami? Obstawiam że ktoś by się znalazł, co by mógł uwag kilku udzielić, i wszyscy by byli szczęśliwi.
Achhh... i od razu uprzedzam że mam za daleko na treningi do Dzikkiego. I on chyba też będzie miał za daleko...
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Pewnie że trzeba by Wam było, może nawet jakąś sensowną grupę ze znakami Pankrationu na plecach byłoby niegłupio zmontować.
Napisano Ponad rok temu
Dyplomata, to człowiek, który mówi Ci "spieprzaj" a Ty cieszysz się z podróżyAchhh... i od razu uprzedzam że mam za daleko na treningi do Dzikkiego. I on chyba też będzie miał za daleko...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trza by jeszcze jakiego guru od noża poszukać, bo ja mam awersję do uczenia się z tego, co się usłyszało raz od gościa, który przez pół godziny oglądał ksero starej książki z wyborem technik :?
Bo się z tego robi macarena 8) ... a potem to już tylko zostaje ustawić się w pociąg ... u!uuuu! ... i popłyyynąć
O czym to ja tam? Jest gdzieś ktoś kto się zna lepiej niż ja na robieniu nożem, hę?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tez bylbym chetny. Praga Pd, do D. daleko ze hoho :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Achhh... i od razu uprzedzam że mam za daleko na treningi do Dzikkiego. I on chyba też będzie miał za daleko...
Pewno o ta ci chodzi ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
PS: jak ktoś ma jakieś propozycje, wątpliwości, pytania czy cokolwiek, to najlepiej walić do mnie maila.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noz praktyczny
- Ponad rok temu
-