coś małego
Napisano Ponad rok temu
mały,poreczny i bardzo ostry składaczek ok. 200 pln...jego podstawową cechą powinna byc ostrość...chodzi o przecinanie folii,kartonów i innych opakowań...uzytkownikiem ma byc kobieta....
zanim wydam kilkadziesiąt złotych w sklepie "ze wszystkimi nożami świata" może ktos podpowie mi nóz którejs ze znanych firm jesli wogóle taki istnieje...
Napisano Ponad rok temu
a jak jeszcze bedzie model z nozyczkami i pilniczkiem to pani oszaleje ze szczescia = dobra stal hirurgiczna - dlugo nie wymaga ostrzenia, nierdzewka, czerwony kolor ! bo chyba opon i karoserii nie bedzie nim dziurawic, tudziez okien wywazac.....no i poprawny politycznie jest ponad wszelka watpliwosc...... i powinno sie udac ponizej 100
Napisano Ponad rok temu
Dragonflypytanie do każdego kto wie cos na ten temat :
mały,poreczny i bardzo ostry składaczek ok. 200 pln...jego podstawową cechą powinna byc ostrość...chodzi o przecinanie folii,kartonów i innych opakowań...uzytkownikiem ma byc kobieta....
zanim wydam kilkadziesiąt złotych w sklepie "ze wszystkimi nożami świata" może ktos podpowie mi nóz którejs ze znanych firm jesli wogóle taki istnieje...
Napisano Ponad rok temu
lord...
szukam dalej ale cos mi sie wydaje , że znalazłem..
Napisano Ponad rok temu
Jezeli cos, klasycznego ,kobiecego, miekiego jak jedwab , i Rolex looking to popatrz produkty Klotzli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety... już w zasadzie nie do dostania, a taki milutki nożyk był...Spyderco Mouse....i juz.
No, to są ładne zabawki... podobnie jak np. Kestrel od William Henry czy Mnandi Reeve'a... tylko jakby pułap cenowy wielokrotnie przekroczyliśmy właśnie...Jezeli cos, klasycznego ,kobiecego, miekiego jak jedwab , i Rolex looking to popatrz produkty Klotzli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie kupuj Jej AR.
Przypomina mi sie historia , jak moj kolega , na urodziny swojej zony zakupil jej , nowa , piekna .....kotwice do swojego jachtu.
Malzenstwo po tym "prezencie" przetrwalo tylko 2 miesiace
Napisano Ponad rok temu
najpierw musi udowodnic , że nie gubi nozy...potem sama sobie wybierze co jej sie spodoba..hehe...wtedy łatwiej zaakceptuje mojego przyszłego AR-a.to plan na dłuższa mete..Cougar , na kobiete kasy tobie szkoda ?
a propos prezentów: przyjeżdzam kiedys a ona mówi:mam dla ciebie 3 niespodzianki:
-jeden pierścionek
-drugi pierscionek
-kolczyki..
nie musze dodawac że ja nie nosze bizuterii.........
Napisano Ponad rok temu
może jakies zdjątko tej pajęczej myszy...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakiez bylo moje zdziwienie jak za pierwszym razem po standardowym "przestan tym machac" nie uslyszalem "bo mnie to denerwuje" ablo czegos podobnego tylko "bo jeszcze mi sie spodoba" No i sie spodobalo 8)
Napisano Ponad rok temu
Moja np. gustuje w folderach co to mają czarną powłokę na ostrzu. Właśnie się przymierzamy do AFCK mini
Co tu dużo opowiadać... Jej słowa w niedzielny poranek (III zlot VB):
"poszłam w nocy do toalety... było cicho na korytarzu, ale i tak wzięłam nóż" 8O Dobrze że nikogo tam nie porżnęła
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rosyjski nóż wyrzucający ostrza.
- Ponad rok temu
-
ndr 93 gerlach'a jak tym rzucac ?
- Ponad rok temu
-