Capo na teledyskach - akcja VIVApolska
Napisano Ponad rok temu
Na kanale VIVApolska jest pewien program, a mianowicie " 12 " czyli teledyski połączone wspólnym motywem. Można wysyłac do nich propozycje z tematami np. deskorolka, jedzenie salcesonu itp.
Co sądzicie o tym żeby zapodać motyw Capoeira? Gdyby paru forumowiczów wysłało mejla do programu z taką propozycją sądze że znacznie przyspieszyłoby to realizacje tego programu.
Mam tylko jeden aczkolwiek istotny problem , nie zdązyłem spisać mejla i nie moge znaleźć oficjalnej strony kanału VIVApolska.
Więc jeżeli ktos zna adres poczty albo strony to prosze o podrzucenie na forum.
Napisano Ponad rok temu

Swoja droga to VIVA zrobila cos takiego przy prezentacji Capoeira przez grupe Beribazu. Program skladal sie z pokazu Beribazu, wypowiedzi Mestre Jorge, Monitory Ju, Jakuba i Kamila, przeplatanych teledyskami, w ktorych pojawia sie Capoeira (nie bylo Sepultury :? ). Jakub wie kiedy to bylo i z jakiej okazji

Pozdrowka!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Domyslam sie ze chodzi o zeszloroczny festiwal i material nagrywany na polach mokotowskich. ale w tym przypadku (tak jak i w wiekszosci innych, w ktorych dane mi bylo brac udzial) rezultatu w telewizorze nie widzialem :-(Jakub wie kiedy to bylo i z jakiej okazji
Napisano Ponad rok temu
Macie zlego PR- owca?ale w tym przypadku (tak jak i w wiekszosci innych, w ktorych dane mi bylo brac udzial) rezultatu w telewizorze nie widzialem

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
OFFTOPIC: Seroslav i jego profil :D
- Ponad rok temu
-
Capoeira a ulica.
- Ponad rok temu
-