knifezilla.com ... rany :O
Napisano Ponad rok temu
Na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] można nabyć całe stado pożal się boże noży w cenie od <10 do ok 30$ przy czym przeciętne cena to mniej niż 15$... a wśród nich takie kwiatki jak:
Znajomo jakoś wyglądają, co?
Pierwszy odruch był... :blus:
... ale zaraz potem mi się przypomniało, jak ktoś narzekał na brak trainerów i głęboką niechęć do stępienia prawdziwego noża.
No, to taka ciekawostka
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Strona niezła ubawiłwem sie po pachy.Ciekawe czy bym dostał cold steela R-1?Chyba odmuwie u Pitera
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ronin74 podaj strone płatnerza co ci miecz robi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za info
Napisano Ponad rok temu
A ktoś u nich kupował? Bo mnie kusi ten motylek "zamaskowany" na dwa długopisy. Przy tych cenach jestem gotów kupić bez macania.Tak sobie kicałem tu i tam po "nożowych" stronach, i na co wpadłem?
Na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] można nabyć całe stado pożal się boże noży w cenie od <10 do ok 30$ przy czym przeciętne cena to mniej niż 15$... a wśród nich takie kwiatki jak:
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie kicałem tu i tam po "nożowych" stronach, i na co wpadłem?
Znajomo jakoś wyglądają, co?
wiesz mnie sie wydaje ze to chinskie podrobki, widzialem takim mnostwo tylkmo te to drogie jakies bo ja moge kupic za jakie 15-30 zloty polskich
Napisano Ponad rok temu
Poważniej, to jak masz tam u Ciebie takie po 4$ to moze bys tak wiaderko takich podrzucil do Ojczyzny? Chetni sie pewnie by znalezli, zeby sobie za 30PLN zakupic taka pierwszej klasy brzytwe
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Heh, 5" 16$ ... takich wynalazków jest sporo
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jakie znowu podrobki Toz to najprawdziwsze, rasowe noze, tylko goscie z knifezilla dostali od producentów lepsze ceny
Poważniej, to jak masz tam u Ciebie takie po 4$ to moze bys tak wiaderko takich podrzucil do Ojczyzny? Chetni sie pewnie by znalezli, zeby sobie za 30PLN zakupic taka pierwszej klasy brzytwe
Pozdrawiam,
AdamD
no jak kiedys sie wybiore do domku to moze...
ale jak na razie to sie boje pojechac zeby mamusie odwiedzic po tym jak czytam Forum budo dzial ulica 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kerambit szabo inaczej
- Ponad rok temu
-
Walki na noże (video) ?
- Ponad rok temu
-
Emerson Commander i etui. Kto...
- Ponad rok temu