Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam mam metke 100 tab i mam pytanie mogę ją z trenadrolem albo massdrolem połączyć?? jak tak to w jaki sposób. Miałem zamiar wziąść do tego 15amp omki ale nie mam żadnego doświadczeniu w biciu strzałów i nie chcę się jeszcze bawić w strzykawki
lub jeszcze mam opcję winko w tab tylko też nie wiem jak bym to mógł sensownie połączyć a jestem teraz przy kasie i na odzywki mogę trochę grosza przeznaczyć i na wszystkie produkty prozdrowotne więc chciałbym porządny cykl zrobić przed wakacjiami
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
barto Ty taki doswiadczony
powinienes sam wiedziec
jak dla mnie to nie łącz tej metki z niczym innym, poza tym to chyba Twój 1 tego rodzaju cykl
walnij stala dawke 15-20 mg ed
to tylko moja sugestia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema, łączenie dwóch oralnych saa/ph daje spore obciążenie dla wątroby.
Ja połączyłem Anapolon + Trenadrol i miałem bardzo dobre efekty nie zalewałem sie tak mocno wodą.
Masz pare opcji :
- kup towar saa/ph na dwa/trzy cykle jak jestes przy kasie
- mozesz zrobic cykl na metce i na zejscie Epistane
- mozesz zrobic cykle 4ON 4OFF np 4tyg Epistane lekki cykl wg Dr.D pulse method 4tyg kreatyna 4tyg TRN 4tyg PCT 4tyg Metanabol 4tyg PCT itd
Obecnie robie cykl na Epistanie ( bede robił w tym tyg temat ) i jestem bardzo zadowolony
- pamiętaj jezeli zrobisz mocny cykl na metce + ph i np dostaniesz zapalenie skóry a tu zbliża sie latoBEDZIESZ 2 MIESIACE BIEGAŁ PO PODWÓRKU W KOSZULCE
![]()
- jak napisąłeś wyżej słuchaj sie starych koksiarzy... Barto nie masz doświadczenia nie kombinuj tylko pomalu buduj mase lepiej zrobić dobrze niż super a pozniej nabawić sie problemow![]()
Przeczytaj, odpisz co Cie interesuje i pogadamy dalej.
Pzdro
Napisano Ponad rok temu
a co myślisz zrobić tak 4 tyg massdrol 4 tyg no xplode 4 tyg Epistane 4 tyg novedex i storm ? po miedzy cyklami na ph dołożę tribulus .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zacznij brać dwie tabletki dziennie w trakcie cyklu możesz zwiekszyć dawke do trzech tab.
Oczywiście tylko z posilkiem tak samo jak saa.
Najlepiej w rownych odstępach czasu. Pierwsz dawka rano, druga przed treningiem lub o tej samej godz w dni NT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na 100% Cie zablokuje i Tribulus+ZMA nie są dobrym rozwiązaniem. Bez dobrego odblokowania ( PCT + Clomid ) możesz wszystko stracic po cyklu.
Jak nie miałes kasy na odblok mogłeś zainwestować w Epi.
Napisano Ponad rok temu
kurde a samo pct wystarczy? przeciesz tylko robię cykl na 1 ph
Napisano Ponad rok temu
Przy dwóch kapsułkach / dziennie wystarczy dobre PCT - Ananbolic Xtreme/Gasapri/ALRI itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze pytanie - lepiej więcej niż mniej
wiadomo że jak najwięcej ( w szczególnośći gdy jest ciepło )
![]()
Drugie pytanie - jak najbardziej, Ja zapijam Epistane - NO-XPLODE + INNER ARMOUR NO2 i po 30-45min zaczynam trening. Większa wydajność na treningu.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dita do cyklu :winko,tren,anavar |
Dieta |
|
![]()
|
||
prosił bym o pare przykładów diety winko + testosteron pierwszy raz . |
Dieta |
|