saa+ph/ winko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam mam metke 100 tab i mam pytanie mogę ją z trenadrolem albo massdrolem połączyć?? jak tak to w jaki sposób. Miałem zamiar wziąść do tego 15amp omki ale nie mam żadnego doświadczeniu w biciu strzałów i nie chcę się jeszcze bawić w strzykawki lub jeszcze mam opcję winko w tab tylko też nie wiem jak bym to mógł sensownie połączyć a jestem teraz przy kasie i na odzywki mogę trochę grosza przeznaczyć i na wszystkie produkty prozdrowotne więc chciałbym porządny cykl zrobić przed wakacjiami
barto Ty taki doswiadczony powinienes sam wiedziec
jak dla mnie to nie łącz tej metki z niczym innym, poza tym to chyba Twój 1 tego rodzaju cykl
walnij stala dawke 15-20 mg ed
to tylko moja sugestia
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
barto Ty taki doswiadczony powinienes sam wiedziec
jak dla mnie to nie łącz tej metki z niczym innym, poza tym to chyba Twój 1 tego rodzaju cykl
walnij stala dawke 15-20 mg ed
to tylko moja sugestia
Wiesz wole się zapytać kogoś kto jest starym wyjadaczem saa jakoś nie jestem przekonany do swojej teorii a zawsze mam pewność ze dobrze robię jak ktoś doradzi i wypowie się na dany temat
Napisano Ponad rok temu
Ja połączyłem Anapolon + Trenadrol i miałem bardzo dobre efekty nie zalewałem sie tak mocno wodą.
Masz pare opcji :
- kup towar saa/ph na dwa/trzy cykle jak jestes przy kasie
- mozesz zrobic cykl na metce i na zejscie Epistane
- mozesz zrobic cykle 4ON 4OFF np 4tyg Epistane lekki cykl wg Dr.D pulse method 4tyg kreatyna 4tyg TRN 4tyg PCT 4tyg Metanabol 4tyg PCT itd
Obecnie robie cykl na Epistanie ( bede robił w tym tyg temat ) i jestem bardzo zadowolony
- pamiętaj jezeli zrobisz mocny cykl na metce + ph i np dostaniesz zapalenie skóry a tu zbliża sie lato BEDZIESZ 2 MIESIACE BIEGAŁ PO PODWÓRKU W KOSZULCE
- jak napisąłeś wyżej słuchaj sie starych koksiarzy... Barto nie masz doświadczenia nie kombinuj tylko pomalu buduj mase lepiej zrobić dobrze niż super a pozniej nabawić sie problemow
Przeczytaj, odpisz co Cie interesuje i pogadamy dalej.
Pzdro
Napisano Ponad rok temu
Siema, łączenie dwóch oralnych saa/ph daje spore obciążenie dla wątroby.
Ja połączyłem Anapolon + Trenadrol i miałem bardzo dobre efekty nie zalewałem sie tak mocno wodą.
Masz pare opcji :
- kup towar saa/ph na dwa/trzy cykle jak jestes przy kasie
- mozesz zrobic cykl na metce i na zejscie Epistane
- mozesz zrobic cykle 4ON 4OFF np 4tyg Epistane lekki cykl wg Dr.D pulse method 4tyg kreatyna 4tyg TRN 4tyg PCT 4tyg Metanabol 4tyg PCT itd
Obecnie robie cykl na Epistanie ( bede robił w tym tyg temat ) i jestem bardzo zadowolony
- pamiętaj jezeli zrobisz mocny cykl na metce + ph i np dostaniesz zapalenie skóry a tu zbliża sie lato BEDZIESZ 2 MIESIACE BIEGAŁ PO PODWÓRKU W KOSZULCE
- jak napisąłeś wyżej słuchaj sie starych koksiarzy... Barto nie masz doświadczenia nie kombinuj tylko pomalu buduj mase lepiej zrobić dobrze niż super a pozniej nabawić sie problemow
Przeczytaj, odpisz co Cie interesuje i pogadamy dalej.
Pzdro
a co myślisz zrobić tak 4 tyg massdrol 4 tyg no xplode 4 tyg Epistane 4 tyg novedex i storm ? po miedzy cyklami na ph dołożę tribulus .
Napisano Ponad rok temu
a co myślisz zrobić tak 4 tyg massdrol 4 tyg no xplode 4 tyg Epistane 4 tyg novedex i storm ? po miedzy cyklami na ph dołożę tribulus .
Nie, nie i nie. Massdrol jest silniejszy od Epi i po Massdrol`u musi byc odblok.
Mozesz zrobic tak :
Epistane 4tyg w dawkach nie blokujacych przysadki ( lub w cyklu mocniejszym z blokadą i pózniej Tribulus+NO Xplode )
NO-Xplode 4tyg
Massdrol 4tyg
PCT 4tyg
Metanabol 4tyg 20-25mg/d
PCT ( Clomid ) + Strom
Po kazdym cyklu z PH musisz zrobic odblokowanie inaczej ciekko pojdzie na nastepnym cyklu. Chyba ze zrobisz cykl na Epi ( dawkowanie 10/20/30/40dziennie mg tylko 4x w tyg )
Mozesz zrobić Massdrola 4tyg pozniej 4tyg na Epi 10-20mg dziennie jako mostek a pózniej Metanabol. Na PCT mozesz wrzucac Efedryne jak antykatabolik przed i po treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście tylko z posilkiem tak samo jak saa.
Najlepiej w rownych odstępach czasu. Pierwsz dawka rano, druga przed treningiem lub o tej samej godz w dni NT.
Napisano Ponad rok temu
Zacznij brać dwie tabletki dziennie w trakcie cyklu możesz zwiekszyć dawke do trzech tab.
Oczywiście tylko z posilkiem tak samo jak saa.
Najlepiej w rownych odstępach czasu. Pierwsz dawka rano, druga przed treningiem lub o tej samej godz w dni NT.
może tak być że 1 tab rano do śniadania (7:20) a 2 do posiłku przed treningowego czyli (godz 15) lub po treningu ok godzi(17)??
może będę brał 2 tab na pierwszy cykl a już następny zwiększe do trzech bo wiesz troche się boje jak zareaguje mój organizm
2 tyg przed końcem cyklu wrzucę jakiś stak kreatynowy i tribulus/ zma nie wiem czy skorzystam z novedexu XT ale jak będe miał kase to napewno kupię jak będe czuł że jednak mnieprzyblokowało pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jak nie miałes kasy na odblok mogłeś zainwestować w Epi.
Napisano Ponad rok temu
Na 100% Cie zablokuje i Tribulus+ZMA nie są dobrym rozwiązaniem. Bez dobrego odblokowania ( PCT + Clomid ) możesz wszystko stracic po cyklu.
Jak nie miałes kasy na odblok mogłeś zainwestować w Epi.
kurde a samo pct wystarczy? przeciesz tylko robię cykl na 1 ph
Napisano Ponad rok temu
kurde a samo pct wystarczy? przeciesz tylko robię cykl na 1 ph
Przy dwóch kapsułkach / dziennie wystarczy dobre PCT - Ananbolic Xtreme/Gasapri/ALRI itp.
Napisano Ponad rok temu
Przy dwóch kapsułkach / dziennie wystarczy dobre PCT - Ananbolic Xtreme/Gasapri/ALRI itp.
dobra wezmę to PCT może z gasparii nie chce nic stracić po cyklu
Napisano Ponad rok temu
i 2 pytanie jak np 2 kap ph będe brał o godz 15 to mogę 30 min potem wziąść jakiegoś pompera ??
Napisano Ponad rok temu
Drugie pytanie - jak najbardziej, Ja zapijam Epistane - NO-XPLODE + INNER ARMOUR NO2 i po 30-45min zaczynam trening. Większa wydajność na treningu.
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze pytanie - lepiej więcej niż mniej wiadomo że jak najwięcej ( w szczególnośći gdy jest ciepło )
Drugie pytanie - jak najbardziej, Ja zapijam Epistane - NO-XPLODE + INNER ARMOUR NO2 i po 30-45min zaczynam trening. Większa wydajność na treningu.
Ej MaC ale jak>? to posiłek masz 30 min przed treningiem że bierzesz ph z pomperem ? bo ja robie tak:
1 godzine przed treningiem jem posiłek a 30 min przed treningiem biore pompera to raczej będę robił tak jak napisałem wyżej
A powiedz mi jak się czujesz po ph ? znaczy chodzi mi oto czy bardziej chce się jeść i czy pompa się utrzymuje cały czas
na opakowaniu pisało że przynajmniej 3000 kcal w ciągu dnia musze się postarać
zaniedługo jak mi przyjdzie reszta supli to opiszę cykl
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Tu masz reszte :
http://www.fabrykasi...tane-t5911.html