języki... obce
Napisano Ponad rok temu
"McDonaldyzacja" oznacza ze sie ludzie przyzwyczaili ze im sie wszystko podaje na tacy razem ze sniadaniem do lozka, ze nie musza zadnego wysilku sami robic bo inni za nich to zrobia. W SW tak nie ma. Trzeba sie wykazac wlasnym zaangazowaniem, poswieceniem, ruszyc samemu dupe a nie czekac az manna splynie z nieba do geby.Inaczej nic z tego nie wyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
prawie święte słowano widzisz Sid, jakos sie dalo znalesc? :wink: nawet nie musiales wstawac daleko od kompa
"McDonaldyzacja" oznacza ze sie ludzie przyzwyczaili ze im sie wszystko podaje na tacy razem ze sniadaniem do lozka, ze nie musza zadnego wysilku sami robic bo inni za nich to zrobia. W SW tak nie ma. Trzeba sie wykazac wlasnym zaangazowaniem, poswieceniem, ruszyc samemu dupe a nie czekac az manna splynie z nieba do geby.Inaczej nic z tego nie wyjdzie.
zawsze rozwalają mnie ludzie, pzychodzący na trening i swojąpostawą mówiący: no dobra, jestem, zapłaciłem to teraz mnie nauczcie, bylebym się nie spocił i nie zmęczył
Napisano Ponad rok temu
zawsze rozwalają mnie ludzie, pzychodzący na trening i swojąpostawą mówiący: no dobra, jestem, zapłaciłem to teraz mnie nauczcie, bylebym się nie spocił i nie zmęczył
jeszcze lepsi są tacy co mówią "zapłaciłem więc wymagam"
Napisano Ponad rok temu
ooooooo... nieeeeeeee... to nie ja. Ale dziś miałem jazde. Jestem wykończony! Ale było ZAJEBIŚCIE!!! CHCĘ WIĘCEJ!!!
jeszcze lepsi są tacy co mówią "zapłaciłem więc wymagam"
Wymagam... ale i z siebie próbuję wszytsko dać!
no widzisz Sid, jakos sie dalo znalesc? nawet nie musiales wstawac daleko od kompa
wiem, wiem... ale to całkiem przyjemne... czyż nie?
a co ci to da że będziesz znał parę słów i co one mniej więcej znacza- jedyne co ci pozostaje to ciężka harówa na treningach.
tak... i do tego się stosuję...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening Senseja
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś już oglądał???
- Ponad rok temu
-
budostuff
- Ponad rok temu
-
Ichimura Sensei
- Ponad rok temu
-
Czy Aikido pozwala na obronienie kogos?
- Ponad rok temu
-
Bić dziadka?
- Ponad rok temu
-
Rodzaj uchwytu podczas ataku
- Ponad rok temu
-
Ilu aikidokow trzeba do wkrecenia zarowki?
- Ponad rok temu
-
Padzik
- Ponad rok temu
-
zasłyszane...
- Ponad rok temu