Pankration Wroclaw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Szkoda tylko ze okolica jest tak slabo dostepna. Jak tam wogole dojechac?
Napisano Ponad rok temu
Albercik, pozwól że tak się do Ciebie zwrócę, nawiązując do tradycji polskiego kina, jakże się cieszę. Właśnie chciałem wrócić na salę po kilku miesięcznej nieobecności i kwiecień pasi mi bardzo. Aaa zapomniałem się przedstawić. Poznaliśmy sie W Wałczu na ostatnich wakacjach -Bartek jestem. Stawię się na Kleczkowską. Nara.
:?
Napisano Ponad rok temu
autobus 144 oraz tramwaje 15, jeżdżą na Kleczkowska lub na ul. Trzebnickiej wysiadasz i na nogach tam jada tramwaje : 1, 7, 14, 21, 24
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Taaaa, stawisz sie A potem znow przez pol roku nie bedzie Cie widac ? No doooobra, zartuje. Przychodz
Wojtek
wojtuś! chcesz, żeby jakiś baran Twoje dzieci uczył ?? Trzeba było poświęcić się nauce, żeby później dumnie i wysoko nieść kaganek oświaty. A poza tym to nie przypominam sobie, żebyś mnie jakoś specjalnie przekonywał, żebym Ci towarzyszył w treningach. No, ale dajmy sobie szanse, jak mawiały stare, rzymskie prostytutki stając kolejnego wieczoru na ulicach miasta. Do zobaczyska staruszku. B.
Napisano Ponad rok temu
trzeba mieć doświadczenie...?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bylem zajrzec na zajecia jakis czas temu i dowiedzialem sie ze sekcja juz nie istnieje do bani :balisong:
a tak chcialem sobie pokaratowac
a na zemskiej sa zajecia?? gdzie dokladnie?
i czy to tez sekcja pankrationu??
prosze o jakiekolwiek info tutaj lub na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
poki co na ul. zemskiej 16 sala zapasnicza, poniedzialek trening bokserski godz. 18, sroda grappling godz. 17.30, piatek mix godz. 18, nowy dwor wejscie od tylu szkoly sp nr 113
oczywiscie ze sekcja pankrationu
Napisano Ponad rok temu
nos juz mi poskladali, wakacje minely, troche czasu i checi wrocilo aby znow pokaratowac sie i pozwolic lamac swoj piekny nosek
w jakie dni i w jakich godzinach i gdzie teraz sa prowadzone treningi? nadal na nowym dworze?
Napisano Ponad rok temu
Wszelkie informacje znajdziesz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale treningi
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
pokaratowac sie
No w Twoim przypadku to brzmi w 100% dosłownie samołamaczu nosa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 WORLD GP 2003 ( 30 marca Saitama )
- Ponad rok temu
-