Kobiece Pride ?
Napisano Ponad rok temu
Tak Panowie. Sa panie ktore walcza w MMA i ich uroda jest odmienna od naszej Agatki. :wink:
Co meska czesc swiata MMA sadzi o takim pomysle ?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeżeli tak to czemu nie
Napisano Ponad rok temu
Wiesz.. taka Gala jak Pride tyle ze walczy np. Siostra Mino .. a moze lepiej nie :wink: . No to taka corka Mohameda Ali, Kyra Gracie i kilka innych slicznotek ktore umieja sie lac.
Napisano Ponad rok temu
Ale chyba nie trzeba robic osobnej gali tylko dla kobiet, mozna by dodac walki kobiet np. do gali Pride, byloby to ciekawe urozmaicenie - chetnie bym zobaczyl jak taka Kyra Gracie by sobie poradzila :wink:
Napisano Ponad rok temu
Unikam jak ognia. Sa za slabe i ogulem nie ten poziom. Staram sie tak dobrac trenig / klub aby kobiet nie bylo. Jak sa to trzymam sie z dala od nich.
Jak trenują to nie lubi, a chciałby oglądać No chyba,żeby zrobić kluby tylko dla kobiet? A swoją drogą filmik, do którego link jest powyżej poza paniami mi się nie podoba. Mało znam technik z chwytaniem za włosy a po drugie panienki z połamanymi nosami i zalane krwią mnie nie pociągają.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Jak trenują to nie lubi, a chciałby oglądać No chyba,żeby zrobić kluby tylko dla kobiet? A swoją drogą filmik, do którego link jest powyżej poza paniami mi się nie podoba. Mało znam technik z chwytaniem za włosy a po drugie panienki z połamanymi nosami i zalane krwią mnie nie pociągają.
Pozdrawiam, Aviator
Trenowac moga.. z dala odemnie. A na ringu niech sobie paznokcie polamia i makijaz rozmaza. Plakac nie bede bo ogladac tego nie planuje. Tylko taki pomysl mi wpadl bo ta "mniejszosc" w MMA nie ma swojej sztandarowej gali jaka dla "wiekrzosci" zawodniwko MMA jest Pride.
Napisano Ponad rok temu
Jak dobrze pogrzebiecie, to na tej stronie w zakładce FORUM
znajdziecie także opisy walk.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kogo następnego mam rozłożyć..?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Ricksonem (Lipiec 31, 2001)
- Ponad rok temu