Ferret Occams Razor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rety, coś takiego to można wymyślić po całonocnym maratonie durnych filmów SF typu "świat po wojnie atomowej i.t.d." Bardzo niedobre ziółka.To typowy przykład pojedynczej roboty powstałej w przypływie złych myśli twórcy. Ferret to prawdziwy Bad Boy.
Napisano Ponad rok temu
BTW, czy mnie oczka oszukują, czy kawał tej brzytwy wystaje po złożeniu? A to bezpiecznie jest nosić coś takiego, co to składasz, a on dalej tnie?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Zreszta popatrzecie : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zakupilem jeden z jego nozy chyba 2 lata temu za smieszna cene , teraz juz ceni sie jak kazdy "custom"
Napisano Ponad rok temu
Oszukują, popatrz na kolory, to co tnie jest ponure, okładziny są jakby przedłużone takim kolorowo-tęczowymBTW, czy mnie oczka oszukują, czy kawał tej brzytwy wystaje po złożeniu?
Napisano Ponad rok temu
Chyba sobie w końcu zmierzę temperaturę... po dziesięciu dniach kasłania należy mi się
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Zakupilem jeden z jego nozy chyba 2 lata temu za smieszna cene , teraz juz ceni sie jak kazdy "custom"
Ale coraz ciekawsze ostrza robi, musisz przyznać. I w większości są bardzo, bardzo złe z natury... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomyslcie ze ktos was "zaczepia" a wy wyciagacie cos takiego i troszke udajecie swira 8) .
Ja bym sie przestraszyl
W przeciwienstwie do Szabo jego nozyki mi sie podobaja szczegulnie K9
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio w Niemczech w jakims sklepie z różnościami domowymi (starymi i stylizowanymi na stare) znalazłem niemiecką brzytwę DOVO z okładzinami z ciosów mamuta zmineralizowanymi na granat. Piekna, prod. 1986 rok, nówka z papierami... i na prawdę nie wiem czemu jej nie kupiłem. Czasem to człowiem na zaćmienie... i nawet nie była jakoś super droga jak na swoją klasę bo niecałe 70 euro kosztowała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mineralizacja ciosow mamuta na granat to profanacjia
Jaka profanacja??? Mineralizacja to naturalny proces polegający na przenikaniu minerałami skamieliny zagrzebanej w ziemi przez tysiące lat! Wszystko zależy w jakiego typu podłożu został pogrzebany np. taki mamut. Niebieskia i granatowa mineralizacja to jedna z najpiękniejszych odmian, a w dodatku nie występuje za często. Ale najrzadziej spotykane są ciosy w kolorze mocca...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaka profanacja??? Mineralizacja to naturalny proces polegający na przenikaniu minerałami skamieliny zagrzebanej w ziemi przez tysiące lat! Wszystko zależy w jakiego typu podłożu został pogrzebany np. taki mamut. Niebieskia i granatowa mineralizacja to jedna z najpiękniejszych odmian, a w dodatku nie występuje za często. Ale najrzadziej spotykane są ciosy w kolorze mocca...
nawet nie wiedzialem ze to jest mozliwe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cztery zabawki z Shot Show
- Ponad rok temu
-
Kitchen - fighters
- Ponad rok temu
-
obrona przed nożem
- Ponad rok temu
-
Szerokość ostrza.
- Ponad rok temu
-
polskie prawo a noze
- Ponad rok temu
-
Kto już widział duży folderek...
- Ponad rok temu
-
clip point vs. tanto po raz setny pewnie ;)
- Ponad rok temu
-
Jak polerowac ostrze??
- Ponad rok temu
-
znowu o cryo
- Ponad rok temu
-
Noz w Trojmiescie
- Ponad rok temu