Kto już widział duży folderek...
Napisano Ponad rok temu
Cena to okolo 100 -130 $, ostanio dorwalem czarnego z czerwona rekojescia dla siebie ( ale nie na sprzedaz).
Daj cynk na e-mail
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie nie dziwie sie Ci, z czerwona rekojescia jest zajebisty! (Jakos mi sie skojarzyl z piekna noga w czerwonej ponczosze, nic tylko siegnac reka! Tylko te czerowna (rekojesc) to widac w kieszeni, chyba z kilometra i kole to jak plachta na byka. Piekny tez jest z czarna rekojescia. Ostrze raczej czarne, bo wszystkie foldery mam z czarnym. Po co swiecic po oczach?
Coraz bardziej napalony
K_P
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Polecam tylko z wycieciami na palce.Calosc jest raczej duzo , popatrz na to zdjecie z twojego linka , ten u gory ( Carnivore) to jest normalny rozmiarem skladak).
Sifu , switnie lezy w rece w jakimkolwiek uchwycie , otwiera sie na flick , siedzi nisko w kieszeni , tak ze go nie widac, a po otwarciu robie niesamowite wrazenie.
Historia z zycia wzieta , kiedys na bussines party , panowie postanowili zapalic po cygarku , wlasciciel mojej firmy , wiedzac ze zawsze mam noz w kieszeni , poprosil mnie o urzyczenie go do obciecia cygara.Nie zdajac sobie sprawy ze mam w kieszeni Sifu , wyciagnole z glosnym klikiem to monstrum z kieszeni , miny i konsternacji tych ludzi chyba nie zapomne do konca zycia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To juz jest 4 chetnych na Sifu z Polandii , jutro dostaje bonusik $$$ , wiec zaczynam polowanie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tu blokadka...
Mimo rozmiarów nie wystaje z kieszeni bardziej niż CQC7
A na końcu filmik "jak to otwierać": [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (wymaga quicktime, 290kB)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
clip point vs. tanto po raz setny pewnie ;)
- Ponad rok temu
-
Jak polerowac ostrze??
- Ponad rok temu
-
znowu o cryo
- Ponad rok temu
-
Noz w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-
taka watpliwosc