Kto już widział duży folderek...
Napisano Ponad rok temu
Cena to okolo 100 -130 $, ostanio dorwalem czarnego z czerwona rekojescia dla siebie ( ale nie na sprzedaz).
Daj cynk na e-mail
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie nie dziwie sie Ci, z czerwona rekojescia jest zajebisty! (Jakos mi sie skojarzyl z piekna noga w czerwonej ponczosze, nic tylko siegnac reka! Tylko te czerowna (rekojesc) to widac w kieszeni, chyba z kilometra i kole to jak plachta na byka. Piekny tez jest z czarna rekojescia. Ostrze raczej czarne, bo wszystkie foldery mam z czarnym. Po co swiecic po oczach?
Coraz bardziej napalony
K_P
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Polecam tylko z wycieciami na palce.Calosc jest raczej duzo , popatrz na to zdjecie z twojego linka , ten u gory ( Carnivore) to jest normalny rozmiarem skladak).
Sifu , switnie lezy w rece w jakimkolwiek uchwycie , otwiera sie na flick , siedzi nisko w kieszeni , tak ze go nie widac, a po otwarciu robie niesamowite wrazenie.
Historia z zycia wzieta , kiedys na bussines party , panowie postanowili zapalic po cygarku , wlasciciel mojej firmy , wiedzac ze zawsze mam noz w kieszeni , poprosil mnie o urzyczenie go do obciecia cygara.Nie zdajac sobie sprawy ze mam w kieszeni Sifu , wyciagnole z glosnym klikiem to monstrum z kieszeni , miny i konsternacji tych ludzi chyba nie zapomne do konca zycia
Napisano Ponad rok temu
 .Seiken jak zobaczysz takiego rekata, to weż go dla mnie, kasę oczywiście zwrócę :wink:
  .Seiken jak zobaczysz takiego rekata, to weż go dla mnie, kasę oczywiście zwrócę :wink:

Napisano Ponad rok temu
To juz jest 4 chetnych na Sifu z Polandii , jutro dostaje bonusik $$$ , wiec zaczynam polowanie .
Napisano Ponad rok temu
 Moze jaks ie jakas extra kasa trafi to sprobuje odlozyc...
  Moze jaks ie jakas extra kasa trafi to sprobuje odlozyc...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

A tu blokadka...

Mimo rozmiarów nie wystaje z kieszeni bardziej niż CQC7

A na końcu filmik "jak to otwierać": [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (wymaga quicktime, 290kB)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 clip point vs. tanto po raz setny pewnie ;) clip point vs. tanto po raz setny pewnie ;)- Ponad rok temu 
- 
			 Jak polerowac ostrze?? Jak polerowac ostrze??- Ponad rok temu 
- 
			 znowu o cryo znowu o cryo- Ponad rok temu 
- 
			 Noz w Trojmiescie Noz w Trojmiescie- Ponad rok temu 
- 
			 taka watpliwosc taka watpliwosc- Ponad rok temu 
- 
			 Na dobry początek... KONKURSIK Na dobry początek... KONKURSIK- Ponad rok temu 
- 
			 Nowe Camillusy... Nowe Camillusy...- Ponad rok temu 
- 
			 Knives only - anything goes! Knives only - anything goes!- Ponad rok temu 
- 
			 Razorback. Razorback.- Ponad rok temu 
- 
			 noz i kastet noz i kastet- Ponad rok temu