Jeet Kunde Do - antyreklama
Napisano Ponad rok temu
Likaon
Napisano Ponad rok temu
Słuchajcie, wiem, że robię coś bardzo brzydkiego, ale jestem bardzo zdenerwowany tym co zobaczyłem w szkole na Korkowej w Warszawie. Człowiek reklamuje się (marketing doskonały, plakaty i takie tam), że naucza JKD a o tym nie ma pojęcia zupełnie. Jedyne czego naucza to kopanie w worek i packi coś w rodzaju Kick/Thaiboxing i dokłada nieudolnie trochę parteru. Ten człowiek nie tylko nie ma pojęcia o JKD, ale w ogóle o sztukach walki i w ogóle nie powinien nauczać. Tak proste (w teorii!) rzeczy jak 4 strefy combatu czyli strefa nóg, rąk, traping i grapling/parter to dla niego czarna magia. Zależy mi na tym by ten człowiek nie nauczał młodych ludzi. Jeśli ktoś jest doświadczony w sztukach walki to od razu się na tym pozna i może dalej chodzić by korzystać np. z doskonale wyposażonej sali (worki itp.). Ale jak widzę jak ktoś bierze pieniądze i naucza czegoś takiego chyba z kaset VHS to .....właśnie szkoda tych młodych ludzi
Likaon
Nzawisko, imię, pesel delikwenta. Może jest jednym z uczestników forum i się objawi, wrzuci małą ripostę :2gunfire: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popzdrawiam Was wszystkich serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Poważnie tak się nazywa. To jest jakaś kontunuacja szkoły Święckiego. Nie wiem u kogo ćwiczył ten Święcki (gość zginął tragicznie),)
Znaczy, zeby byla pelna jasnosc - ten pan zginal w restauracji "Gama" na Woli. W ramach porachunkow mafijnych.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale co fakt to fakt - w Polsce jest niewielu ludzi znajacych sie na koncepcji treningu JKD. Wojtka Adamusika znam osobiscie i takze przychylam sie do zdania ze jest bardzo dobry w tym co robi. Pana "Kaktusa" niestety nie znam wiec nie mam zdania.
Niedlugo (bo juz w marcu sie wybieram na egzamin), jesli Roy Harris u ktorego cwicze JKD, stwierdzi ze zasluguje na stopien asystenta instruktora w JKD, to chetni z 3City beda mogli zaglebiac tajniki JKD. Mam zamiar miec takze czesty kontakt ze szkola Wojtka.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Patryk
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Słuchajcie, wiem, że robię coś bardzo brzydkiego, ale jestem bardzo zdenerwowany tym co zobaczyłem w szkole na Korkowej w Warszawie. Człowiek reklamuje się (marketing doskonały, plakaty i takie tam), że naucza JKD a o tym nie ma pojęcia zupełnie. Jedyne czego naucza to kopanie w worek i packi coś w rodzaju Kick/Thaiboxing i dokłada nieudolnie trochę parteru. Ten człowiek nie tylko nie ma pojęcia o JKD, ale w ogóle o sztukach walki i w ogóle nie powinien nauczać. Tak proste (w teorii!) rzeczy jak 4 strefy combatu czyli strefa nóg, rąk, traping i grapling/parter to dla niego czarna magia. Zależy mi na tym by ten człowiek nie nauczał młodych ludzi. Jeśli ktoś jest doświadczony w sztukach walki to od razu się na tym pozna i może dalej chodzić by korzystać np. z doskonale wyposażonej sali (worki itp.). Ale jak widzę jak ktoś bierze pieniądze i naucza czegoś takiego chyba z kaset VHS to .....właśnie szkoda tych młodych ludzi
Likaon
Likon,pan W.A. bardzo ładnie skrytykował tą szkołe,na innym forum.
Rozmawiałem z panem W.A. niedawno i ma otworzyc szkole w wawie,tylko jest potrzebne uzbieranie pewnej grupy osob.Jesli masz jakies pytanka najlepiej skontaktuj sie pod tym mailem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
mój prywatny e-mail to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie: Wpisz sobie w googla "mafia" i "Gama" i zobaczysz, co wyjdzie.
Jeżeli jeszcze jakieś artykuły gazetowe wiszą, to zwróć uwagę na pseuda i inicjały zastrzelonych. Piotr S. ps. "Kurczak".
Nie to, żebym chciał zranić tu czyjeś osobiste uczucia, czy szkalować kogokolwiek, ale organy ścigania miały z tego co pamietam dość zdecydowaną opinię na temat tego pana. Przypadkowa ofiara to to raczej nie była. Jak dla mnie EOT.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zgrupowanie kadry Shidokan i Shido Team Poland
- Ponad rok temu
-
Najlepsza walka Minotauro w 2002
- Ponad rok temu
-
Pankration sa gdzies jakies filmiki z zawodow?
- Ponad rok temu
-
Pride fc na PS2
- Ponad rok temu
-
Bob Sapp - kilka ciekawostek
- Ponad rok temu
-
Propozycja dla polskich zawodników
- Ponad rok temu
-
Litewski Rings 7 "Adrenalina"