Propozycja dla polskich zawodników
Napisano Ponad rok temu
Polskie Stowarzyszenie Shidokan Karate składa propozycję przystąpienia do polskiego zespołu zawodniczego MMA - Shido Team Poland.
STP to ponadstylowa grupa zawodników mixed fightingu, której celem jest udział w turniejach MF takich jak Rings, Shooto, Pankrace, Pride w Europie i w Japonii.
Zasady kwalifikacji zawodników i udziału w STP oraz aplikacje zgłoszeniowe dostępne będą wkrótce na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Juz teraz można kontaktować się w tej sprawie telefonicznie lub mailem.
Projekt Shido Team Poland nadzoruje Mariusz Radliński pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Shidokan Karate.
Konktakt:
Polskie Stowarzyszenie Shidokan Karate
Projekt STP
ul. Miszewskiego 17
80-239 Gdańsk
tel. (058) 520-87-81, 0502-360-150
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moge ci podawac reczniki, ewentualnie wynosic ciala przeciwnikow :wink:
Napisano Ponad rok temu
A mocno tam będą bili bo jak nie, to ja bym sie zgłosił
Zawsze mozesz wystapic jako "support" przed walka wlasciwa, celem rozgrzania i rozochocenia publicznosci Pogadaj z Mariuszem, mysle ze znajdzie sie wakat... :wink:
Napisano Ponad rok temu
A mocno tam będą bili bo jak nie, to ja bym sie zgłosił
Pewnie ze beda mocno bili a co myslales ale nie martw sie zeby zawsze mozna ponownie sobie wstawic
Sprobowac trzeba :-)
Napisano Ponad rok temu
Tylko Panowie, to powazny temat dla przeznaczony dla zaawansowanych zawodnikow. Nie robcie z niego smietnika, bo pelni on role istotnej informacji dla przyszlej zawodowej kadry polskiego mixed fightingu.
Nie zebym w Was watpil ale w tym sezonie to raczej nie wystartujecie w Rings.
Ale za to w ogolnopolskich turniejach Shidokan to bym niektorych widzial.
OSU!
Pozdrowienia dla wszystkich walecznych.
MR.
Napisano Ponad rok temu
Ale za to w ogolnopolskich turniejach Shidokan to bym niektorych widzial.
.
Slyszales, kazama ? masz szanse zebrac po ryju, i jeszcze dyplom za to dostaniesz... 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mariusz wymienil turnieje typu Rings czy Shooto, nie bylo mowy o ProWrestling, WCW, WWF czy jakto tam :wink:
Jakby te ostatnie wymienil to ja bym byl pierwszy
sliver
ps. wiem, przepraszam... powazna dyskusja
Napisano Ponad rok temu
Tylko Panowie, to powazny temat dla przeznaczony dla zaawansowanych zawodnikow.
A jak mamy stać się zaawansowani, lub choć średni jak nie ma w Wawie Shidokanu buu
A
Napisano Ponad rok temu
A jak mamy stać się zaawansowani, lub choć średni jak nie ma w Wawie Shidokanu buu
A
Oczywiscie sprawa nie tyczy sie tylko zawodnikow Shidokan, choc oczywiscie zyczylbym sobie aby naszych zawodnikow bylo w zespole jak najwiecej.
Jednak chcemy dac mozliwosc kazdemu dobremu zawodnikowi (niezaleznie od stylu) do udzialu w zawodowych walkach MMA. Wybierzemy oczywiscie najlepszych, bo istota powstania grupy jest nie tylko sam start w turniejach ale wygrywanie walk i kwalifikacja do turniejow w Japonii, ktore sa najlepiej platnymi na swiecie i udzial w nich jest celem zawodnikow na wszystkich kontynentach.
A, a co do istoty Twojego posta - nie martw sie, za kilka miesiecy moze cos sie wyklaruje.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
A mam pytanie czy to logo to ostateczna wersja - bez urazy ale przypomina mi ono logo z jakiejs butelki z piciem pomarańczowym lub coś koło tego.....
A teraz na temat . Czy mógł byś podać jakie warunki muszą spełniać kandydaci , czy ta forma będzie jakoś wynagradzana(oprócz wygranych walki na ringach) i co w ramach uczestniczenia w Shido team będą dostawać zawodnicy - czy beda jakies treningi kadry , czy beda organizowane obozy itp....
ps. Na mnie nie liczcie heu hue za młody jestem i za chudy [/img]
Napisano Ponad rok temu
ps. Na mnie nie liczcie heu hue za młody jestem i za chudy [/img]
A ja jestem za stary i za gruby :roll: To po co Ci to wiedziec (odnosnie warunkow i takich tam) skoro nie mozna na Ciebie liczyc ? Jesli z gory zakladasz, ze Ty nie, to na cholere Ci info... ? :roll: :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do tego jakie warunki beda mieli zawodnicy, ktorzy znajda sie w STP to juz jest sprawa miedzy nami, tak ze takich informacji nie uzyskasz. Wszelkie kontrakty zawodowe sa sprawa poufna.
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Litewski Rings 7 "Adrenalina"
- Ponad rok temu
-
zgrupowanie przed zawodami Vale Tudo
- Ponad rok temu