Książka Si Jo po polsku !!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Dostałem ostatnio w swoje łapki skan książki Si Jo Leung Tinga "Wing Tsun Kung Fu", którą jakaś dobra dusza przetłumaczyła na nasz język ojczysty..... Niestety moja wersja to kopia z kopii (albo kopia z kopii kopii ) Jakość wielu fotek pozostawia sporo do życzenia - są po prostu do d......y !!!!! Jeśli ktoś ma dostęp do lepszej kopii - błagam o kontakt ! Jeśli ktoś chce moją kopię niech da znać - jakoś się dogadamy.......hehehe
Azrael.
Napisano Ponad rok temu
poczekaj az ukaze sie licencjonowane polskie wydanie - nie wiem jak bedzie z tlumaczeniem ale zobaczymy
Napisano Ponad rok temu
A se Darek przypomnij ile sie kasy u Ładonia na szaberplacu zostawialo To se ne wrati I komu to przeszzkadzalo???
Petr
Napisano Ponad rok temu
A se Darek przypomnij ile sie kasy u Ładonia na szaberplacu zostawialo To se ne wrati I komu to przeszzkadzalo???
Petr
pamietam, pamietam ale Ladonia mozna jeszcze gdzies tam drapnac i dogadac sie w sprawie kopii. on ma chyba najwieksza biblioteke ksiazek o MA jako kolekcjoner.
nikomu to nie przeszkadzalo tylko gosc poszedl do regular pracy i zaczal... - to se ne vrati
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kopia jest pisana na maszynie na oryginalnych stronach ze zdjęciami ( oryginalny tekst został wymazany )..... Jest też pieczątka KS "Kanku".....Ktoś wie , gdzie to jest ?!
Kto to jest rzeczony Ładoń i gdzie się znajduje ?! - Ving ? Ja osobiście jestem z Rzeszowa.... Jeśli ktoś może pomóc mi w zdobyciu kopii, będę bardzo wdzięczny.....
Odnośnie książek po naszemu..... Si Hing Adam z W-wy przygotowuje polskie wydanie, to fakt, ale ciągnie się to już chwile....
Ponadto przygotowywane są książki "SNT", "ChK", "BT".....odnośnie form.
Kiedy reszta ? - chyba przyjdzie jeszcze poczekać..... :?
Napisano Ponad rok temu
niestety ja stracilem juz dawno z nim kontakt ale moze ktos z forum?
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś był pomysł utworzenia forum tylko o WT,WC,VT.....ja jestem jak najbardziej za ! Czyżby pomysł umarł ?!
Ktoś na forum ma jakiś kontakt z panem Ładoniem ?!?!?!?!?!! Albo posiada dobre kopie ksiażek Si Jo Leung Tinga bardzo proszą o kontakt.....
RILI PLIZZZZZZZZ
Napisano Ponad rok temu
nie ma sprrrrrrrrr...Dzięki za info Ving...
pomysl byl i jest ale narazie udzielamy sie na tym forum w dziale KungFuKiedyś był pomysł utworzenia forum tylko o WT,WC,VT.....ja jestem jak najbardziej za ! Czyżby pomysł umarł ?!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shihan Krauze
- Ponad rok temu
-
gdzie trenowac kung-fu w poznaniu?
- Ponad rok temu
-
Didier w Warszawie
- Ponad rok temu