Pytanie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze aktualnie skonczyl im sie zasob K1 , ja ogladalem pare "odcinkow" , wiec napewno K1 bylo !
Napisano Ponad rok temu
Prosze wziac pod uwage ze obecnie nie odbyla sie zadna gala wiec nie ma co emitowac.
Sprawa NHB [ Pride , Ufc ] jest prostsza. Te gale nie sa emitowane i nie beda. Sa one dostepne na zachodzie [ za oceanem i w UK ] w sieciach kablowch w systemie PPV.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawa NHB [ Pride , Ufc ] jest prostsza. Te gale nie sa emitowane i nie beda. Sa one dostepne na zachodzie [ za oceanem i w UK ] w sieciach kablowch w systemie PPV.
Jak by to kogoś zainteresowało i zechciał sie pobawić :
W Polsce są również dostępne na kanałach Multivision (oczywiście nie nowości tylko powtórki gal, było np: Pride 6, UFC 31,32, King of the Cage IV) . Co potrzebne :
-dekoder c**ra+ (najlepiej model BTC 1430-to bardzo wiele upraszcza) **=yf
-karta FUN lub Logger (zamówić można przez internet)
-wiedza na poziomie: umiem podłączyć i zainstalować drukarkę ewentualnie wymienić żarówkę (no może przesadziłem )
-cierpliwość
-trochę linków do stron "edukacyjnych" [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dla ułatwienia dodam potrzebne oprogramowanie: Pionieero (to do przeprogramowania dekodera), Emulatorek v8 lub v9 (w przypadku korzystania z Loggera)
P.S. UWAGA!!!Jak będziecie korzystać z forów dyskusyjnych w tym temacie (patrz linki), nie zadawajcie pytań jak zaprogramować to czy tamto, jestem pczątkujący itp, to wkurwia ekspertów tam piszących (nie zadzieraj z moderatorem :wink: ) bo takich pytań zadawanych są tysiące i odpowiedzi są tysiące , po prostu radzę skorzystać z wyszukiwarki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bob Sapp gwiazda ?
- Ponad rok temu
-
Le Banner tworzy team zawodniczy
- Ponad rok temu
-
Linki Shooto
- Ponad rok temu
-
Tatko Vanderlaia
- Ponad rok temu
-
Profesjonalna strona o MMA i Vale Tudo...
- Ponad rok temu
-
Robert Sulski w ADCC Submission Wrestling Champ.
- Ponad rok temu
-
Pride na PSX
- Ponad rok temu
-
Shooto Deutschland - terminarz imprez
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy MMA walcza w ProWrestlingu
- Ponad rok temu
-
Strój do treningów.