Filmiki
Napisano Ponad rok temu
jakieś seminarium, chyba dla policji
Napisano Ponad rok temu
Mam do Was prośbę czy ktoś posiada na dysku HL takich zawodników jak:
Michała Materli
Tomka Drwala
Pawła Nastuli
Chyba, że jest możliwość ściągnięcia ich z YouTuba to też będę wdzięczny za program.
Zdrowia!
Napisano Ponad rok temu
Ułatwia życia znacząco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie spodziewałem się takiego poziomu, to chyba czołówka kraju 8O albo ja taki cienki
to zart czy cos? to napewno nie czolowka kraju.. jezeli to dla ciebie jest wysoki poziom to sorki..
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Przyslij swoje walki, chetnie zobacze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] taki pusty dźwięk bez amortyzaji :roll:
Napisano Ponad rok temu
taa, Flyod zlamal mu nos paroma fajnymi ciosami, choc na tym co wkleiles to akurat gowno widac. potem byla ich walka na WM wygrana przez Floyda, ale byla kiepawa. w realnych warunkach nie byloby co zbierac...http://pl.youtube.com/watch?v=x-vX4sqMEFc 8)
Napisano Ponad rok temu
tu kolega mnie zrozumiał, jest tam kilka naprawdę dobrych akcji i zagiął mnie koleś z tym "klękanym" lowkickiem 8O a że reszta zawodników poszła na żywioł to już inna sprawa. Podobnie nie każda walka w ufc, pridzie czy innym takim to popis techniki (a przykładów takiego bezmyślnego mordobicia jest wiele nawet w highlightah)Nie gadaj. Jest kilku z dobym timingiem, dobra technika, ze znakomita szybkoscia, dobrymi rzutami i kopnieciami. Tylko niektorych energia rozpiera i zapomnieli co to taktyka. A o formula jakas dziwna np. bez low kicku, to by uspokoilo troche walke.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Nie gadaj. Jest kilku z dobym timingiem, dobra technika, ze znakomita szybkoscia, dobrymi rzutami i kopnieciami. Tylko niektorych energia rozpiera i zapomnieli co to taktyka. A o formula jakas dziwna np. bez low kicku, to by uspokoilo troche walke.
K_P
nie mowie ze sa slabi czy cos tylko ogolnie rzecz biorac ponosi ich chec walki i wyglada to troche chaotycznie...z elementami dobrej walki ale chodzilo mi ogolnie o to ze czolowka kraju to nie jest... i nie musisz tak naskakiwac...
Napisano Ponad rok temu
ta walka to byla parodia, zenada i kpina z walki :roll:potem byla ich walka na WM wygrana przez Floyda, ale byla kiepawa. w realnych warunkach nie byloby co zbierac...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. A jak masz jakie filmek ze soba w roli glownej - chetnie spojrze, ciekawi mnie jak szkoli sie w innych czesciach Polski.
Napisano Ponad rok temu
ciekawi mnie tylko ile mu hajsu wyłożyli
Napisano Ponad rok temu
numer jeden dosyć przewidywalne :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Film o Ianie Freemanie w TV!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
vale tudo na lodzie
- Ponad rok temu
-
Highlighty
- Ponad rok temu
-
Koniec Pride ?
- Ponad rok temu
-
"It's Showtime" - Vovchanchyn vs Schreiber