Jakby tak bylo to by wyszlo ze na tamte czasy mieli lepsze efekty specjalne niz dzis:)).
A nie przyszło Ci do głowy, że ta symulacja została stworzona w ostatnich latach? Z resztą jak to możliwe, że taki młody Ali walczył ze swoja córką która ma obecnie 29 lat. Czy ten Ali ze swoją córka przypomina tego z reklamu adidasa?
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Zainteresowania:BJJ
Napisano Ponad rok temu
Re: Filmiki
Mercenaries Vol.2 - The Japanese Connection by Beatdown, czyli świetny, nastrojowy HL [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0
budo_nechrist
Użytkownik
2092 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
z xcage jedyna walka, która mi się podobała to walka ...kobitek: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0
budo_ryota
Użytkownik
328 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
kto wie co to za piosenka leci w mercenaries vol2??
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
nie wiem ale wiem, że ją(tą drugą, główną) wyciąłem sobie i się od niej uzależniłem
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
nie ma to jak Rampage
0
budo_niedziellux
Użytkownik
51 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
więc jednak kawały o chucku norisie nie sa dziełem przypadku
0
budo_vinland82
Użytkownik
1569 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
Jakby tak bylo to by wyszlo ze na tamte czasy mieli lepsze efekty specjalne niz dzis:)).
A nie przyszło Ci do głowy, że ta symulacja została stworzona w ostatnich latach? Z resztą jak to możliwe, że taki młody Ali walczył ze swoja córką która ma obecnie 29 lat. Czy ten Ali ze swoją córka przypomina tego z reklamu adidasa? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Brykol moj post byl odnosnie dwoch linkow ktore podales na poprzedniej stronie.Do walki Ali vs Inoki oraz Ali vs Marciano.Obie walki byly filmowane bez zadnych specjalnych efektow,z tym ze Ali vs Inoki bylo naprawde(na jakis tam zasadach) a Marciano vs Ali to walka rezyserowana w ktorej Marciano bral udzial juz dlugo pare lat po zakonczeniu kariery.Do tych walk byl moj post,niewiem o jakiej reklamie adidasa mowisz bo takowej nie widzialem:)
0
budo_robertson
Użytkownik
191 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
A nie przyszło Ci do głowy, że ta symulacja została stworzona w ostatnich latach? Z resztą jak to możliwe, że taki młody Ali walczył ze swoja córką która ma obecnie 29 lat. Czy ten Ali ze swoją córka przypomina tego z reklamu adidasa? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Brykol moj post byl odnosnie dwoch linkow ktore podales na poprzedniej stronie.Do walki Ali vs Inoki oraz Ali vs Marciano.Obie walki byly filmowane bez zadnych specjalnych efektow,z tym ze Ali vs Inoki bylo naprawde(na jakis tam zasadach) a Marciano vs Ali to walka rezyserowana w ktorej Marciano bral udzial juz dlugo pare lat po zakonczeniu kariery.Do tych walk byl moj post,niewiem o jakiej reklamie adidasa mowisz bo takowej nie widzialem:)
A chyba, że tak... :wink:
Oto symulacja walki Muhammada Alego ze swoja córką, Lailą Ali. Reklama adidasa:
Powracając do tematu to nadziałem się na fajny HL Vovchanchyna, ale nie moge sobie przypomniec tytułu piosenki w tym filmiki a to przecież słynny utwór...
0
budo_robertson
Użytkownik
191 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
0
budo_mradu
Użytkownik
3413 postów
0 Neutralna
Zainteresowania:MMA
Napisano Ponad rok temu
Guano Apes - Open your eyes
0
budo_takedown
Użytkownik
4741 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
Igor to był gość...jest gość, co się z nim teraz dzieje? Chyba czas zrobić kolejną rundkę od Pride Fc 1 do samego końca :wink:
0
budo_willykmwtw
Użytkownik
152 postów
0 Neutralna
Zainteresowania:Boks
Napisano Ponad rok temu
jak juz bylo to sorry
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
Takeshi Inoue vs Hiroyuki Abe: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
MMA weekly with Chuck Lidell, hehhe ale sie uśmiałem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0
budo_vinland82
Użytkownik
1569 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
Pojedynek dwoch Polakow w IFL.Horodecki vs Palaszewski.Obaj sa czolowka w swojej wadze w IFL.Polecam,mozna tez zobaczyc kilka innych walk obok na liscie.
0
budo_vinland82
Użytkownik
1569 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
^^^http://video.nbcsports.com/player/?id=60957
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bob sapp...
0
budo_sos
Użytkownik
5566 postów
0 Neutralna
Napisano Ponad rok temu
mma tip of the week with: a) Rampage [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] KID Yamamoto [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]