Filmiki
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z serwera niestety musiałem zdjąć już, bo mi się transfer kończył. Ludzie mi tym jednym plikiem 4,8 GB pociągnęli.
UPDATE: doszły mnie słuchy, że plik na yousendit mógł się wysłać z błędem, więc tu jest nowy link:
Napisano Ponad rok temu
ladnie prosze 8)
moge sie odwdzieczyc jakims rownie dobrym hl'em lub lepszym nawet... 8)
Napisano Ponad rok temu
Wiecie moze skad moge sciagnac pelne walki ? Bo mam troche ale chce jakies nowe Planujemy z kumplami zrobic sobie senasik i ogladnac pare starc ale nie wiem skad moge je sciagnac Szkoda ze ten hub juz nie dziala. Najlepiej jakis znanych zawodnikow i najlepiej Pride ale wymagajacy jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
UPDATE: już jest -
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnio cos wiekszosc filmow jakie ogladam onim koncza sie dla niego porazka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie obejzalem filmik i jestem zrospaczony myslalem ze wygra moj ulubieniec.
heheh CroCop stoczył w MMA 19 walk - zaledwie 2 razy przegrał i 2 razy zremisował. Nie wspomne juz ze walczył wyłacznie z najwybitniejszymi w ramach organizacji Pride !
Napisano Ponad rok temu
Randleman i Mino z nim tylko wygrali....SirValeq wrzuć jeszcze raz bo ludzie ciągną jak szaleni a dla mnie nie starczyło...
Wrzucę, a owszem. Ale kiedyś ktoś też mógłby wrzucić.
Do wieczora dzisiaj jakoś się pojawi.
Napisano Ponad rok temu
heheh CroCop stoczył w MMA 19 walk - zaledwie 2 razy przegrał i 2 razy zremisował. Nie wspomne juz ze walczył wyłacznie z najwybitniejszymi w ramach organizacji Pride !
no i to jest kakretna zajebista odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
hehhe bez jaj, zobacz np z kim walczyl na pride bushido, taaaaaacy wybitni :wink:
Napisano Ponad rok temu
hehhe bez jaj, zobacz np z kim walczyl na pride bushido, taaaaaacy wybitni :wink:
Jeżeli jestes w stanie wymienić mi chociaz jednego zawodnika który walczył by w jakiej kolwiek formule - MMA , K1 czy boksie zawodowym i walczył WYŁĄCZNIE ze ścisła i tylko najściślejszą czołówka danego sportu przez cały czas trwania swojej kariery to daję konia z rzędem.
Hm moze niezbyt precyzyjnie sie wyraziłem i moze nie potrzebnie padło słowo "wyłącznie" ale nie sadziłem ze aż tak bardzo weźmiesz je sobie do serca:)
A tak na powaznie, chyba oczywistym jest że nie sposób zawsze walczyć na 100% i wyłącznie z najlepszymi, zwłaszcza gdy sie powraca po kontuzji lub porażce które CC sie przecież przytrafiały. Nie ma mistrzów którzy nie dostawali by od czasu do czasu tzw. kelnerów , zawodników słabszych, na przetarcie itp i dziwi mnie że tego nie zauważasz! Tak było, jest i będzie bo ludzie to nie maszyny. A co do przeciwników z którymi do tej pory walczył CC ..... Fujita, Nougiera, Silva,Sakuraba, Randleman, Coleman, Herring, Vovchanchyn ... bez komentarza !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 21
0 użytkowników, 21 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Film o Ianie Freemanie w TV!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
vale tudo na lodzie
- Ponad rok temu
-
Highlighty
- Ponad rok temu
-
Koniec Pride ?
- Ponad rok temu
-
"It's Showtime" - Vovchanchyn vs Schreiber