Wyjazd kadry do Bułgarii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówi sie że Saitiev jest taki chudy jak przecinak,ok ma zajebiste czucie i technike ale uwierz mi jak na swoją wage jest zajebiście silny, tylko on poprostu potrafi tą siłe w odpowiedniej chwili i w odpowiedni sposób wykożystać. : D
Napisano Ponad rok temu
A zapasy szly kiedys tylko w strone techniki z prostego powodu - nie znano jeszcze koksu.
Napisano Ponad rok temu
A to ze Saitiev czy Barzakow wyglądają dosyc marnie to mnie nigdy nie zmylało bo są równie silni jak reszta.Poprostu zapasy to nie kulturystyka wiec nie kazdy wygląda potężnie.
A co do koksu.No niby sobie szkodzą ale robią to w konkretnym celu.Chcą zwyciężać.Wiem ze po dwudziestu latach mogą byc trzy razy bardziej schorowani od zwykłego człowieka ale za to w szufladzie będą mieli tych kilka medali.Niestety trzeba wybrac.Nie mowie ze koksowac trzeba ale naprawde urodzic sie mistrzem to rzadkość.
Napisano Ponad rok temu
Siła to podstawa, ale samą siłą choćby nie wiem jak wielką nic nie zdziałasz. Cała motoryka jest bardzo ważna+technika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż u mnie ostanio się troche cofneła to i tak do woja nie pójde :? .
A pozory to rzeczywiście często są mylące.
Napisano Ponad rok temu
Kuźwa czytaj uważnie, gdzie ja napisałem że przy technice nie trzeba siły?
Siła to podstawa, ale samą siłą choćby nie wiem jak wielką nic nie zdziałasz. Cała motoryka jest bardzo ważna+technika.
Panie moderator teraz to pan moze zmieniac posty wiec nie da sie złapac cie za język :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Serafin Barżakow
- Ponad rok temu
-
Czy słyszał ktoś o T.Janiszewskim z warszawy?
- Ponad rok temu
-
NOWA STRONA - UKS Jastrząb Boguszów - Gorce
- Ponad rok temu
-
Kalendarz Imprez w zapasach na rok 2003
- Ponad rok temu
-
www.uks-kolobrzeg.w.pl
- Ponad rok temu
-
www.zapasy.republika.pl