Obecna sytuacja w ITF
Napisano Ponad rok temu
info o 60 panstwach i o tym ze na 100% Mistrzostwa sa w Wawie mam od trenera kadry.Reszta to moze jakies plotki... .Tak powaznie,to nie wiem jak Was ale mnie np. shit obchodzi co siwe dzieje w tym calym cyrku ITF.Ja chce poprostu walczyc na matach,ringach i innych arenach mortal kombat
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
wiesz co? ...lubie CIE.Ja chce poprostu walczyc na matach,ringach i innych arenach mortal kombat
Napisano Ponad rok temu
Gorzej jak właśnie przez tą polityke nie będzie można walczyć (lub kibicować), np. jakby odwołali MŚ w WarszawieTak powaznie,to nie wiem jak Was ale mnie np. shit obchodzi co siwe dzieje w tym calym cyrku ITF.Ja chce poprostu walczyc (...)
To by było ciekawe :wink:(...)i innych arenach mortal kombat
Napisano Ponad rok temu
Ja chce poprostu walczyc na matach,ringach i innych arenach mortal kombat
To całkim tak jak ja
Gorzej jak właśnie przez tą polityke nie będzie można walczyć (lub kibicować), np. jakby odwołali MŚ w Warszawie
Szkoda że Pan Prezydent Kwaśniewski nie trenuje TKD, pokazywał by układy na spotkaniach głow państw EU(wtedy na pewno TKD'ocy mieli by lżej) - chciałem tu nawiązać do Putina i Judo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu uklady? ...walki by pokazal.. samoobrone... rozbicia :wink:
Samoobrone i rozbicia mógłby pokazywać P. Ryszard Kalisz.
Wystąpił nawet ostatnio w takim spocie dotyczącym przemocy w rodzinie.
Napisano Ponad rok temu
"But unfortunatley they were some peoples who where against the last wish of Gen.Choi. The Poland TKD Association was one of them. That is why we disqualifield the Poland Association to host the 13TH World TKD Championship..." cały list znajdziecie pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] list ten został umieszczony na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Moim prywatnym zdaniem to że PZTKD ITF popiera TKD-V (czyli wiedeńskie) jest najlepszym rozwiązaniem, choć zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
A przy okazji, na necie jest już strona ITF-Korea, czyli południowokoreańskiej federacji ITF-C (syna generała - nie mylić z ITF-NK)
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
W Koszycach na Słowacji odłam Chang Unga - 23 kraje, w tym Czechy - info na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Za to ile teraz medali do wygrania...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Because we are one, we are all TKD brothers and sisters.
To mi się najbardziej podoba :-)
Napisano Ponad rok temu
P.S. Swiat sie jednoczy, aby byc silniejszym i lepiej funkcjonujacym, to czemu te bęcwały tytułujace sie mistrzami robia calkowicie na odwrot.
Napisano Ponad rok temu
P.S. Swiat sie jednoczy, aby byc silniejszym i lepiej funkcjonujacym, to czemu te bęcwały tytułujace sie mistrzami robia calkowicie na odwrot.
Żądza władzy i kasa brachu - czyli to co zwykle powoduje podziały.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wg niepotwierdzonych informacji National Taekwon-Do Norway kierowane przez Pera Andresena 7 dan, byłego lidera europejskiego GTF, po raz kolejny zmieniło przynależność - niedawno przeszli z GTF do ITF-C (Choi Jung Hwa), obecnie odeszli z ITF-C i na razie są niezależni.
Dawno się nic nie działo...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Hwang Kwang Sung 9 dan wyleciał z ITF-NK.
Gizmo
Heh, a na początku był tak lojalny wobec ostatniej woli generała. Nie chciał nikogo słuchać. Czekam z niecierpliwościa na następnych którzy zmądrzeją.
Pozdrówka.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Egzamin na 1 dana
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejsze techniki Taekwon-do stosowane na ulicy.
- Ponad rok temu
-
Clip tkd
- Ponad rok temu
-
spotkanie-trening
- Ponad rok temu
-
wychylenie
- Ponad rok temu
-
:) TRENERZY WADY I ZALETY :)