Laser Terapeutyczny
Napisano Ponad rok temu
Otóż metoda ta polega na punktowej stymulacji tkanki światłem lasera o różnej wartości energetycznej.. w wielkim skrócie naświetlanie światłem lasera:
* Stymulacja wydzielania ATP, co przyśpiesza proces mitozy (czyli następuje szybsza regeneracja tkanek..)
* Efekt przeciwbólowy powoduje liczne zjawiska, w tym wzmożenie wydzielania endorfin, stymulowanie regeneracji obwodowych aksonów po uszkodzeniu nerwów, hyperpolaryzację błon komórek nerwowych, zmiany stężeń transmiterów w synapsach, efektywne przekazywanie energii protonów do punktów akupunktury.
* Efekt przeciwzapalny wywołuje między innymi przyspieszenie resorbcji obrzęków i wysięków, poprawę mikrokrążenia, rozszerzenie naczyń krwionośnych, stymulację migracji makrofagów, możliwość ułatwienia wytworzenia krążenia obocznego.
* Efekt biostymulujący poprawia krążenie, odżywianie i regenerację komórek, stymuluje syntezę białka, regeneruje naczynia krwionośne, powoduje wzrost fibroblastów i włókien kolagenowych oraz komórek nerwowych
Nie ma przeciwskazań wiekowych, brak efektów ubocznych. Terapia szybka, bezbolesna i efektywna..
(jak dobrze jest miec cos takiego w domciu 8) )
Napisano Ponad rok temu
Otóż metoda ta polega na punktowej stymulacji tkanki światłem lasera o różnej wartości energetycznej.. w wielkim skrócie naświetlanie światłem lasera:
Pedro a ktos to badal, czy kupiles wysylkowo Bo jak nie ma oficjalnych atestow to i jak moge sprztedawac swiatelka na bazarze po 1000PLN i mowic ze na prostate pomaga... :roll:
Napisz jak to dostac, ile kosztuje, jakie ma atesty itp...
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie szukam kogos kto moglby pozyczyc na kilka dni - oczywiscie nie za darmo - ale tylko okolice warszawy.
Kiedys jezdzilem na naswietlanie do kliniki i naprawde pomagalo ale nie mam czasu jezdzic non stop na naswietlanie.
Powiem tak gdybym mial tyle kasy zeby to kupic to bym na pewno kupil.
Napisano Ponad rok temu
Dobry laser kosztuje ok 3600zl.
Dziala na bank - wielokrotnie stosowalem i... dziala
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co zrobić żeby wyglądać jak Bolo Yeung??
- Ponad rok temu
-
lęk wysokości
- Ponad rok temu
-
Tarczyca
- Ponad rok temu
-
Gimnastyka elektryka
- Ponad rok temu
-
Kto nowym selekcjonerem?
- Ponad rok temu
-
piwko po treningu, warto wypic czy moze totalny blad??
- Ponad rok temu
-
p........ kontuzje!!!
- Ponad rok temu
-
Tabaka
- Ponad rok temu
-
Fotki
- Ponad rok temu
-
dieta