piwko po treningu, warto wypic czy moze totalny blad??
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam wszystkich amatorow zotego trunku Duzy
Napisano Ponad rok temu
Czasem zdarza mi sie wyskoczyc na browarka po treningu (1 gora2 browarki), smakuje jak ambrozja, miod dla podniebienia . Zastanawiam sie czy to dobrze tak po ostrym treningu wlewac w siebie alkohol. Czy przypadkiem nie zaprzepaszczam tego co wypracowalem przez kilkudziesiecioma minutami?
pozdrawiam wszystkich amatorow zotego trunku Duzy
ja tam lubie sobie walnac piwko. jesli ci smakuje, to znaczy ze jest dobre dla organizmu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Czasami mi sie zdarza jak jest miła atmosfera ale generalnie staram sie niepic piwa po trenigu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piwo czasami zdrowo wypić , ale jeżeli pijesz bardzo zimne(szybko) i odrazu po treningu to siem przeziebisz albo bedzie bolało cię gardło . hehhehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale soczek czy jogurcik po treningu, why not :wink:
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to czasem mi sie zdarzy po treningu jedno, dwa ale ogolnie staram sie powstrzymywac :wink: , szczegolnie teraz jak jest zimno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pijmy!
To nie krzywda!
Ja Lord von Banan wam to mówię, pije po treningu od kilku lat i żyję!!!
.................... o kur.........
Eee, sorry, wątroba mnie coś napirdala
Napisano Ponad rok temu
Bracia!
Pijmy!
To nie krzywda!
Ja Lord von Banan wam to mówię, pije po treningu od kilku lat i żyję!!!
.................... o kur.........
Eee, sorry, wątroba mnie coś napirdala
To pewnie od taniego wina
Najlepszym napojem po treningu jest woda.Najlepiej niegazowana.Chodz jogurcik zwlascza wisniowy tez jest niezly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pepe, a ty z racji wieku nic o piwie nie powinienes wiedziec
Też racja . hehehehe :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Piwo po ciężkim treningu jest dobre , żeby nie dostać zakwasów.Działa gdy się wypije jedno, nie więcej.
A po co sie jednym kaleczyć? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Akurat piwko po treninu, z racjonalnego punktu widzenia , to tak srednio jest przydatne... Kiedys, zdaje sie Roslon, cos na ten temat pisal (nie che mi sie szukac, ale bylo cos o kwasie, , zdaje mi sie o, szczawiowym(?) i zakwaszeniu organizmu dodatkowo przez piwko wlasnie) -mysle, ze warto to przeczytac....Zastanawiam sie czy to dobrze tak po ostrym treningu wlewac w siebie alkohol. Czy przypadkiem nie zaprzepaszczam tego co wypracowalem przez kilkudziesiecioma minutami?
I cos w tym chyba jest... Sam zauwazylem, ze po porzadnym terningu i spozyciu jednego lub dwoch, na nastepny dzien, nie jestem tak wypoczetay jak bez browca...
Ale swiadomosc tego faktu, dodaje smaku zapodanemu piwku akurat PO )
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Sorry za literowki ale akurat jestem po treningu... i po czterech... ))Ale swiadomosc tego faktu, dodaje smaku zapodanemu piwku akurat PO )
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Chyba nic tak nie gasi pragnienia jak soczek chmielowy, ale co za dużo to niezdrowo...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam Duzy
Napisano Ponad rok temu
Czemu się Słoniak jeszcze nie wypowiedział? Czekamy!
Czuję się wywołany do odpowiedzi
Wcześniej nie zabierałem głosu bo z racji tematu traktowałem topic troszkę jak z knajpy, czyli niepoważnie. A poza tym moja wypowiedź byłaby absolutnie nic nie wnosząca. I do tego stronnicza. Ja po prostu bardzo lubię piwo (jako jedyny alkohol zresztą) i treningi. Bardzo rzadko piję po treningu, ale tylko dlatego, że albo gnam na drugi, albo gnam do domu do dziecka, albo nie mam z kim, albo zdarza się jakaś inna przeszkoda. Ale jak się nie zdarza to z wielką przyjemnością i szczerym zamiłowaniem stuknąłbym 1-2 zupki chmielowe jako posiłek regeneracyjny. O zgubnym wpływie tego procederu nic mi nie wiadomo. Czytaj: nie wiem czy piwo po treningu szkodzi i nic mnie to nie obchodzi. Bycie lekarzem wcale mnie nie zmusza do robienia tylko zdrowych i rozsądnych rzeczy. W związku z tym moja odpowiedź jest zgodnie z zapowiedzią całkowicie stronnicza. JA TO LUBIĘ I ROBIĘ.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
p........ kontuzje!!!
- Ponad rok temu
-
Tabaka
- Ponad rok temu
-
Fotki
- Ponad rok temu