szybkie otwieranie noza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
A co do otwierania noża w stresowej sytuacji to polecam 5 minut dziennie ćwiczeń z wyciąganiem noża. Ja ostatno chcąc zaprezentować moje AFO wyciągnąłem je wyjątkowo szybko i nacisnąłem guzik zanim jeszcze dobrze złapałem nóż ... potem się musiałem tłumaczyć pani domu co robi mój nóż wbity w JEJ parkiet ...
Napisano Ponad rok temu
kozik, mowisz...coz, nie jest to noz za 450$ ale wydaje mi sie ze do samoobrony sie nadaje.
Ja akurat uwazam za glupote wydawac takie pieniadze na noz tylko po to aby go miec
Do samoobrony nadaje sie wszystlo sam mam rozne koziki z tych tanich a mozna sie nimi golic a pociagniecie lekkie palcem po nozu konczy sie od razu rozcieciem. Dlatego wiem ze lekkie zetkniecie kieszeni z ostrzem konczylo by sie poszerzeniem kieszeni
a tak wogole to nie lobie nozy skladanych wole proste wywazone sztyleciki tylko niestety z folderu mozna sie latwiej wytlumaczyc niz z bagnetu.
Napisano Ponad rok temu
Ja akurat uwazam za glupote wydawac takie pieniadze na noz tylko po to aby go miec
Mieć... to nie to co mieć i używać. Ale to raczej jasne.
A co do otwierania opierając czubek o krawędź spodni, to szkoda spodni i tego co pod nimi Tak mi się wydaje... bo na prawdę ostry nóż wejdzie jak w masło. Polecam wypróbowanie tej techniki z czymś z na prawdę ostrym i wąskim czubkiem, np. Spyderco Military... ale na starych jeansach.
Napisano Ponad rok temu
a dzieci chcesz miec ?
to lepiej zmien metode (a co bedzie jak ktos cie kopnie akurat w to miejsce widzac ze cos wyciagasz ? = uuuuuu bedzie bolalo)
Napisano Ponad rok temu
. Polecam wypróbowanie tej techniki z czymś z na prawdę ostrym i wąskim czubkiem, np. Spyderco Military... ale na starych jeansach.
..Albo na spear poincie, a szczegolnie, ze w moim Covercie naostrzylem obydwie strony glowni :twisted: Sznyty na nogach gwarantowane Pozatym polemizowalbym troszke co do skutecznosci tacticalow w sytuacjach zagrozenie bezposredniego ja wieczorkami wybieram SRK, a noca Mark-a II Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hodzi mi o konkretny czas np. 1,6sek.
ile czsu zajmuje dobycie automatu a ile więcej manuala?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Knife - zrob to sam
- Ponad rok temu
-
Tajemnica!!!!
- Ponad rok temu
-
Rabota s nażom