np.beretta 92 fs.....?
Napisano Ponad rok temu
zastanawia mnie to bo często widze (mam taką dziwną zdolność) takie repliczki w reku człowieka i nie wiem co własciwie w tym reku ma...poza tym..posiadanie takiej repliki przy sobie może ułatwiac dokonywanie napadów>>terroryzowanie bronią(zabawką) ofiary...
co o tym myślicie...
prosze wypowiedziec się w ankiecie....
Napisano Ponad rok temu
Ograniczy to mozliwosci niektorych do roznego rodzaju akcji. W naszym pieknym kraju juz dochodzilo do przypadkow, kiedy napastnik/napastnicy atakowali przy pomocy broni-atrapy kogos i dopiero przy zatrzymaniu dochodzilo do weryfikacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś wyciągnie w moim kierunku broń na kulki, plastikową czy jakąkolwiek inna atrapę, musi się liczyć z tym, że będę do niego strzelał jak do człowieka celującego do mnie z prawdziwego guna. Bo jeszcze się taki nie znalazł, co by po wyglądzie z odległości 3 metrów powiedział "ten jest na kulki, więc nie strzelam!". Albo może się i znalazł, tylko że teraz wącha kwiatki od dołu...
Napisano Ponad rok temu
Wyciagniecie takowego powoduje, ze gosc po drugie stronie natychmiast uzywa swojego ( jak ma ) i on raczej nas straszyc nie bedzie.
Co ciekawsze - niektorzy rzeczywiscie kupuja sobie taka niby-bron by potem defilowac z nia popisujac sie swoja "klamka". Syf.
Napisano Ponad rok temu
Zagłosowałem TAK.
Jeśli ktoś wyciągnie w moim kierunku broń na kulki, plastikową czy jakąkolwiek inna atrapę, musi się liczyć z tym, że będę do niego strzelał jak do człowieka celującego do mnie z prawdziwego guna. Bo jeszcze się taki nie znalazł, co by po wyglądzie z odległości 3 metrów powiedział "ten jest na kulki, więc nie strzelam!". Albo może się i znalazł, tylko że teraz wącha kwiatki od dołu...
lord..jak zwykle nic dodąc nic ująć..o to mi własnie chodzi...
bo własciwie po co komus klamka zabawkowa na ulicy???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bezpieczenstwo .... :(
- Ponad rok temu
-
"mir domowy" ???
- Ponad rok temu
-
Furia
- Ponad rok temu