Co wybrac
Napisano Ponad rok temu
Chuligan straszny byl, to dostal jo po dupie i ponoc mial siniaka...
Taka staropolska metoda wychowawcz - w tym przypadku jej skutecznosc byla wysoka.... hehe
Napisano Ponad rok temu
uczyłem dzieci schodzić przed shomen z jo. dzieci było z 17 sztuk... i widzę kątem oka łukasza (6 lat, przecinak, nie do zajechania - 1,5 roku treningu) to ja go z całej siły i krzyczę - łukasz, zejscie. łukasz zszedł. to widzę kątem oka pawła (7 lat i tak dalej) no to ja jeszcze raz z całej siły, krzycze i co ? patrze a gość leży płacze i krwawi obficie... nie zszedł do końca i dostał w nogę... to ja z pyskiem że nie zszedł i patrze a to nie pawełek! tylko jakiś nowy tycio podobny.... pomylili mi sie ...
po zajęciach ide do jego ojca (bo dzieki bogu wyrzucam rodziców na czas zajęć z sali - polecam ) i mówię, że jak to na wojnie synek tycio oberwał ale do wesela sie zagoi i takie tam. jemu już łeski wyschli i jeno na ojca patrzy... a ojciec do mnie - "Jak w jednym kawałku do dobrze, ważne, że żyje - zagoi sie" a mały do niego - " ale jaki to był ból tata........jaki ból!!!"
a ojciec odchodząc z nim w dal jeno rzekł - "młody jesteś, nie znasz życia synu - życie to ból" ............i odeszli.
i takichg tatusiów ci Smail'u życzę. ja tam na początku mówie rodzicom, że czasami tyłki sine będą....
Napisano Ponad rok temu
Powiedzial ze jest ojciec dojezdzajacy - cokolwoiek mial na mysli
Napisano Ponad rok temu
Swoją droga , ale zeszliście z tematu...A zauważyliście że szylejko sie całkowicie zmył? Chyba znudziły wasze przekomarzanki...
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Co wybrac?: aikido
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-