Gry MA
Napisano Ponad rok temu
UF Pride - za koncepcje
Tekken 3 i 4 - za sentyment
Napisano Ponad rok temu
a pozniej Mortal Kombat 3 n automatach
Napisano Ponad rok temu
Soul Calibur 2 - nie do zajeb !@#$
UF Pride - za koncepcje
Nie wiesz z kad zzasac na PCeta obie gierki ? Bylbym baaardzooo wdzieczny Pride jest na dc ale ma go 1 koels i cos nie idzie za ciekawie...
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamietam grywalo sie dlugo i namietnie w Mortale 1 i 2, a potem nastala era Virtua Fighter 2, a potem ciiisza..
Niestety mordobicia zadko kiedy pojawiaja sie na pecety.
..i nawiazujac...
Da sie, przy pomocy jakiego emulatora, zagrac na pececie w tego oslawionego Tekkena 3 albo w inne plejstacjowe cudo? Moze ktos juz takie wyczyny uprawial i kilka wskazowek (soft, skad gry, konfiguracja, wymagania) moglby przedstawic.. bo slyszalem ze sie da.
pochwalony.
Napisano Ponad rok temu
jest jeszcze drugi sposob emulacji z obrazu CD, sciagasz z neta obraz CD albo robisz go z jakies plytki na PSX, i teraz wlaczasz emulatora i wskazujesz obraz albo wrzucasz do wirtualnego napedu i dziala
P.S. na tym drugim sposobie niezbyt sie znam
Napisano Ponad rok temu
poszukajcie tu co tam chcecie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pelno jest stron z tymi linkami, klikasz na link i sciagasz
zeby sciagac musisz miec eDonkey, eMule lub Overneta
Napisano Ponad rok temu
Tak mi sie wydawalo ze to nie bedzie zbyt skomplikowane.. ale zeby az tak Na noc eMule i jest gitez 8)
niech bedzie pochylony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4D boxing-gra wymiata wszystko-kto gral?
Ja grałem, ja grałem!! To była niesamowita gra na swoje czasy...Niedość że grafa:P..to bokser się ciągle ćwiczył...ekstra sprawa...ech.
Padło gdzieś hasło Virtua Fighter....grałem w jedynkę i dwójkę i obie części mi się nie podobały. Najbardziej drażniły mnie skoki oraz to że prawie po każdym ciosie trafionym postać upada..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. VFevolution faktycznie najlepsze
w tekkenie 4 w porównianiu do Tekken Tag Tournament są gorzej postacie wywarzone i to tak jakby już nie to samo :? ,a te uderzenia o ściane chłop leci plackiem uderza o ściane i nagle 90 stopni w drugą strone....
Napisano Ponad rok temu
Soul Calibur 2 - nie do zajeb !@#$
UF Pride - za koncepcje
Nie wiesz z kad zzasac na PCeta obie gierki ? Bylbym baaardzooo wdzieczny Pride jest na dc ale ma go 1 koels i cos nie idzie za ciekawie...
Niestety nie sa na Pieca tylko na psx2
Napisano Ponad rok temu
Jakby ktos mi dal cynk z kad zassac te giery bede wdzieczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tekken 1 bykl na PC. Nie wiem czy jest jakis emulator psx2 ale obawiam sie ze nie pociagniesz Soula 2 poprzez emulator ... strasznie wyciagnieta grafika na plytce dvd. Wiec szukaj emulatora i dopiero potem gry sciagaj.
nie ma czegos takiego jak psx2 ja na swoim kompie mialem jakis link do emulatora do ps2 :) chce ktos?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dowiedziali sie ze komp 24 h na dobe chodzil od 2 tyg (bez przerwy, troche gierek zassysalem, ale udawalo mi sie to ukryc) i mam zakaz zeby komp sie nie rozwalil i za duze straty pradu byly :twisted: , ale jakos ich ublagam, ale jescze nie teraz
Napisano Ponad rok temu
Tekken 3 mi smiga miodzio, niczym na psxie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Paweł Nastula
- Ponad rok temu
-
Najlepsza scena
- Ponad rok temu