Gołotę czeka operacja
Napisano Ponad rok temu
Jak to możliwe, skoro ma takie problemy ze zdrowiem?
Przeczytajcie najświeższe wiadomości:
Andrzej Gołota podda się jutro operacji w prywatnej klinice. Nasz bokser ma do "naprawienia" lewe ramię. Uraz jest poważny. Doszło do zaniku mięśnia – informuje „Życie Warszawy”.
„Problem z lewym ramieniem mam już prawie od trzech lat. W Stanach kolejni lekarze zalecali mi terapie, które nie dawały poprawy. Żaden nie zaproponował operacji. Dr Śmigielski od razu wiedział co mi jest. Jego diagnozy potwierdziły się po dwóch kolejnych specjalistycznych badaniach” – powiedział Andrzej Gołota.
„Sprawa jest poważna. Andrzej ma naderwane ścięgna mięśni nadgrzebieniowych i podgrzebieniowych stożka rotatorów stawu ramiennego. Do tego doszedł zanik mięśnia podgrzebieniowego i odnerwienie tego mięśnia. To bardzo perfidny uraz. Andrzej nie stracił siły w lewej ręce, ale nie może nią precyzyjnie się posługiwać ani przez dłuższy czas utrzymywać jej w górze. Rehabilitacja może potrwać od trzech miesięcy do pół roku” – stwierdził dr Robert Śmigielski.
Gołota "naprawia" w Polsce nie tylko swą formę fizyczną. Jak już informowaliśmy, zaczął korzystać również z pomocy psychologa.
„Mam za sobą sześć wizyt. Właśnie dlatego przez trzy tygodnie przebywałem w Trójmieście. Niebawem czekają mnie kolejne spotkania. Czy są skuteczne? Okaże się w ringu, gdy mam nadzieję, znów stanę do poważnej walki” – dodał Gołota.
Napisano Ponad rok temu
Andrzej byl w Sopocie. Czy mu konsultacje z psychologiem pomoga to sie obaczy. Narazie jednak juz raz Andrzej dowiodl ze jest w goracej wodzie kompany. :?
Oby stanal na ringu i znow pokazal co umie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja każdemu życze żeby choć przez jeden dzień był w pierwszej 10 świata w tym co uważa, że robi dobrze.
Adam
Napisano Ponad rok temu
Box to ciężki sport i myślę, że każdy zawodnik tej dyscypliny zasługuje na uznanie.
Mam nadzieję Adam, że nie odebrałeś tego postu jako krytycznego względem Andrzeja.
Poporstu zdziwił mnie fakt, że mimo operacji ma on jeszcze tyle siły i wigoru, by stanąć niedługo na ringu.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Adam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gołota to kasę ma. On nie tylko z boksu żył. Jest wspólnikiem Rozalskiego. Chyba polubił wreszcie boks...coz brak kaski bardzo widac doskwiera panu Golocie.. po tylu kompromitacjach i walkach kóre wygladaly jak.. ehh szkoda gadac.. powinien sie schowac najglebiej jak potrafi....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Boxeo Kuba
- Ponad rok temu
-
Bokserzy kubanscy! Rewelacja!
- Ponad rok temu
-
Michalczewski bokserem wszechczasow WBO