Do Dudu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bedzie cos w wawie? (jakby co moge pogadac w sprawie wynajecia dosc taniej sali, blisko mnie :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie że chętnie bym poćwiczył u nowego trenera ale lojalnośc wobec własnego klubu i nauczyciela chyba ważna jest, nie?
Jeśli powstanie nowy klub w wawie to czuje , że niezła breja z tego wyniknie...
tyle
pozdrówki
Napisano Ponad rok temu
a w chodzeniu do Mirka cos wam nie pasi? (tak z ciekawosci pytam)
e.. przejde sie kiedys to zobacze...
Napisano Ponad rok temu
Czesc! Mam pytanko. Czy zamierzacie otworzyc afiliowana przez Stapela sekcje w Warszawie w najblizszym czasie? Dzieki i pozdrawiam!
Nie, nie zamierzamy. Ale w Warszawie BJJ mozna cwiczyc u Mirka Okninskiego. Ma bardzo dobra baze treningowa.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie Dudu... gwizdneliscie Maria do Crakowi.....
bedzie cos w wawie? (jakby co moge pogadac w sprawie wynajecia dosc taniej sali, blisko mnie :twisted: )
Cwiara, ty to len jestes :wink: Do Krakowa na seminar to Ci sie nie chcialo tylko chcial bys w sali blisko domu, pewnie u sasiada, co? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cwiara, ty to len jestes :wink: Do Krakowa na seminar to Ci sie nie chcialo tylko chcial bys w sali blisko domu, pewnie u sasiada, co? :wink:
noo a co
a len nie jestem, jakbyl bym sam to pojechalbym i do krakowa i w pare innych miejsc...
a tak rodzinka, praca.. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie, nie zamierzamy. Ale w Warszawie BJJ mozna cwiczyc u Mirka Okninskiego. Ma bardzo dobra baze treningowa.
To upewnij mnie jeszcze ze nie ma nic wspolnego z ludzmi
organizujacymi ostatnie zajazdy na Krakow?
Bjj mi sie podoba, Okninski z tego co wiem jest dobrym trenerem,
ale nie chce byc w jednej organizacji z oszolomami.
A
Napisano Ponad rok temu
A
Czy to,kto nalezy do tej organizacji ma Twoim zdaniem jakikolwiek wplyw na to,czego nauczy Cie Trener? A poza tym czemu nazywasz kogos oszolomem,jesli jedyne info na ten temat czerpiesz najprawdopodobniej z netu,gdzie wypowiedziami mozna dowolnie manipulowac?
Mirek JEST dobrym trenerem,ciesze sie rowniez,ze BJJ Ci sie podoba,a jesli masz jakiekolwiek watpliwosci jacy ludzie sa w naszej organizacji,to zapraszamy na trening.
Napisano Ponad rok temu
Czy to,kto nalezy do tej organizacji ma Twoim zdaniem jakikolwiek wplyw na to,czego nauczy Cie Trener?
1) O Panu Mirku Okinskim slyszalem same dobre rzeczy
2) O innych stojących wyżej w polskiej hierarchii bjj juz niekoniecznie
3) Tak informacje czerpie z netu (z tego forum) ale sprawa byla tu
poruszana i nikt nie zaprzeczal wydarzeniom w Krakowie
4) Pamietam tez sposob bycia niektorych ludzi z bjj na tym forum
nim nie odeszli\zostali wyrzuceni
5) Jesli juz zaczalbym trenowac, to po to by zaangazowac sie
w to bardziej, jezdzic na obozy, seminaria,
zdecydowanie nie chce byc na obozie z niektorymi z polskich
instruktorow bjj, niemowiac juz o bezposrednim podleganiu im,
otrzymywaniu stopni od nich.
A
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
To upewnij mnie jeszcze ze nie ma nic wspolnego z ludzmi
organizujacymi ostatnie zajazdy na Krakow?
Jezeli chodzi o Mirka to znam go osobiscie i paru ludzi od niego. Wszyscy sa spoko. A Bjj Polska to nie jest zadna organizacja tylko taka wspolna nazwa dla roznych klubow trenujacych u Harrisa.
Napisano Ponad rok temu
Wiem :-)Jezeli chodzi o Mirka
...
Wszyscy sa spoko.
Nie znam sie na struktorze organizacyjenej bjj, to troche nie moja sprawa.A Bjj Polska to nie jest zadna organizacja tylko taka wspolna nazwa dla roznych klubow trenujacych u Harrisa.
Rozni instruktorzy, "wyrzucaja" innych z organizacji, domagaja sie lojalnosci wychodzacych poza sale treningowa.
Wolal bym byc po za tym.
Wiem ze bjj jest zajebiste, a Osrodek Warszawski na wysokim poziomie.
Napisano Ponad rok temu
A poza tym czemu nazywasz kogos oszolomem,jesli jedyne info na ten temat czerpiesz najprawdopodobniej z netu,gdzie wypowiedziami mozna dowolnie manipulowac?
Owe info pojawilo sie w siec - prawda.
Owe info zostalo opublikowane w gazecie - prawda.
Wiekrzosc z forumowiczow z oczywistych powodow nie mogla byc na miejscu zdarzenia. Niemniej artykul w gazecie opisujacy dosc dobrze owe zdarzenie pokrywa sie trescia z rewelacjami znalezionymi w sieci.
Odnosnie Warszawskiego klubu Bjj i Vt to jest on w czolowce. Mirek jezdzi na staze, uczy sie i rozwija. Ma w klubie bardzo dobrych nauczycieli.
A:
Paska w Bjj narazie zaden Polak Tobie nadac nie moze z oczywistych powodow. Niemniej pare miesiecy temu ponoc jeden taki zrzekl sie owego prawda nadawania paskow :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Hast prosze cie nie pierdol glupot . Napialem ci cos kiedys . Huj wiem co tam sie zdarzylo ty tez. Gazeta i wiekszoc wypowiedzi na tym form pochodzi od ludzi trzymajaca jedna strone. Wiec zadna z wypowiedzi nie moze byc obiektywna.Owe info pojawilo sie w siec - prawda.
Owe info zostalo opublikowane w gazecie - prawda.
Wiekrzosc z forumowiczow z oczywistych powodow nie mogla byc na miejscu zdarzenia. Niemniej artykul w gazecie opisujacy dosc dobrze owe zdarzenie pokrywa sie trescia z rewelacjami znalezionymi w sieci.
Odnosnie Warszawskiego klubu Bjj i Vt to jest on w czolowce. Mirek jezdzi na staze, uczy sie i rozwija. Ma w klubie bardzo dobrych nauczycieli.
Napisano Ponad rok temu
Hast prosze cie nie pierdol glupot . Napialem ci cos kiedys . Huj wiem co tam sie zdarzylo ty tez. Gazeta i wiekszoc wypowiedzi na tym form pochodzi od ludzi trzymajaca jedna strone. Wiec zadna z wypowiedzi nie moze byc obiektywna.
1. uwazaj z kim rozmawiasz.
2. pilnuj jezyka .. tak mozesz do trenera czy do rodzicow mowic.
Akurat to co sie zdarzylo to mam info z obu stron. Od osob z Poznania takze. Rzadko sie zdaza ze nie weryfukuje zawczasu swoich informacji.
Jezeli ktos uwaza ze w jakiejs gazecie podano nie prawde .. coz, droga sądowa jest otwarta dla pokrzywdzonych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podaj publiczne owe nazwiska od ktorych sie dowiedziales. A wtedy moze uwierze. Ze ktos tak napisal to nieznaczy ze to jest prawda. A ty Hast uwazaj kogo pouczasz bo ja nie jetem twoim synem .
Hmm, Nazwisk nie podam z kilku bardzo oczywistych powodow.
Twoja wiara to twoja sprawa. Dla innych jest prawo prasowe i odpowiedzialnosc cywilna.
kogo pouczam ? Z tego co przeczytalem to mialem wrazenie ze jakiegos prostaka ktory zapomnial gdzie jest :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
...swiat zwariowal
- Ponad rok temu
-
A olsztyn to co
- Ponad rok temu
-
IV MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ W WARSZAWIE
- Ponad rok temu