Kick dyscypliną olimpijską?
Napisano Ponad rok temu
Czy nie orientuje się ktoś z Was przypadkiem, czy kickboxing zatwierdzono już jako dyscyplinę olimpijską?
Wiem tylko, że miało to wkrótce nastąpić, ale nie wiem, czy w tym roku, czy w następnym.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem gdzie slyszalas cos takiego ?
Na razie na pewno nie.
Napisano Ponad rok temu
jak jechalem na zawody do skarzyska to jak wszedlem na sale to sie zdolowalem sala jak z przed 20 lat marny dj i jeszcze na korytarzu kupe ludzi sie przygotowuje tragedja i cos takiego na olimpjade :-)
Napisano Ponad rok temu
Zapasy - out z olimpiady
kung fu sportowe + formy - na olimpiade
kick - na olimpiade
packrace - pokazowa dyscyplina
Mnie sie zdaje ze hmm.. wypadla 1 dyscyplina .. wchodza 2 plus przypuszczalnie jedna pokazowa. Mnie sie zdaje czy jest cos nie tak i pomalu olimpiada zaczyna sie przeradzac w jakis cyrk 8O
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego zapasy odeszły?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tyla... ale skoro masz powody osobiste, to Ci sie Joannoz nie dziwie.
Napisano Ponad rok temu
eehh.... no nic, pozostaje mi cięzko ćwiczyć, może cudem dostane się na ten awf...
Napisano Ponad rok temu
A props wushu - w 2008 roku będą tylko konkurencje form. Walki sanda może w 2012. W marcu byłem w Pekinie na spotkaniu, gdzie szef Chińskiego Związku Wushu wyjaśniał dlaczego. Mianowicie komitet olimpijski wymaga, żeby konkurencja była uprawiana i przez mężczyzn i przez kobiety. Jak dotąd konkurencja sanda była tylko męska. W najbliższych miesiącach Chińczycy zaczną propagować sandę kobiet, ale to już nie będzie miało wpływu na olimpiadę w 2008, bo finalne dycyzje dotyczące tej olimpiady miały być podjęte do października tego roku. Co nie zostało zdecydowane do październka ma podobno co najwyżej szanse na 2012.
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego zapasy odeszły?
a tak naprwde wystarczy zdobyc klase mistrzowska :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jakie sa tego motywy ale wyzucanie np. zapasow a pozwalanie na rozgrywanie konkurencji strzelanie do sylwetki biegnacego dzika z karabinka sportowego, czy machania nogami glowa na dol w basenie to paranoja.
Dlatego juz nic mnie nie zdziwi , czy to bedzie kick , bowling czy wedkarstwo ...wszystko jest mozliwe
Napisano Ponad rok temu
mam na roku klienta ktory dostal sie bez egzaminow bo ma klase mistrzowska w... uwaga uwaga... przygtujcie sie... BASEBALLU 8O 8OWystarczy zdobyć klasę mistrzowską, ale w dyscyplinie olimpijskiej-tak pisze w informatorze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy zdobyć klasę mistrzowską, ale w dyscyplinie olimpijskiej-tak pisze w informatorze.
Nie wątpe, że pod względem wydolnościowym bez większego problemu zaliczysz egzaminy, ale gorzej może być z pozostałymi... maturą na przykład...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Thaiboxing, Muay Thai w Warszawie.
- Ponad rok temu
-
Bandaze
- Ponad rok temu
-
GDYNIA Muay Thai
- Ponad rok temu