Karate po polsku
Napisano Ponad rok temu
wtorek 08.10.2002 20:20 TVP 1
Małe mazurskie miasteczko odwiedzają dwaj przyjaciele, plastycy - Piotr (Edward Żentara) i Michał (Michał Anioł). Po pewnym czasie pojawia się tam także piękna żona Piotra, Dorota (Dorota Kamińska). Wszyscy troje zwracają na siebie uwagę grupy chuliganów, którym przewodzi Roman (Zbigniew Buczkowski). Piotr - świetny karateka - nie boi się starcia z miejscowymi i chętnie demonstruje swe umiejętności. Wkrótce dochodzi do tragedii...
reż.Wojciech Wójcik, wyk.Dorota Kamińska, Michał Anioł, Edward Żentara, Zbigniew Buczkowski
film sensacyjny 89min Polska 1982
Klasyka filmu...
Napisano Ponad rok temu
Pamiec mnie zwodzi... ktory z Japonskich stylow ma widelec w teningu z bronia?! :?
"Piekna" zona Piotra mogla by sie zastanowic nad operacja plastyczna i noszeniem buistonosza (caly czas). :twisted:
Poza tym, po "tragicznej smierci Piotra" (what a looser!!!) jakim cudem jego drogi "friend" znajduje sie z jego "piekna" zona w wyrku, nostalgicznie patrzac na zjecie swojego "przyjaciela" wiszace na scianie?!
Dobrze ze sie na zakrecie nie zabil!
Mowcie ludzie co tam chcecie, moze sa w tym arcydziele jakies wartosci artystyczne ale dla mnie na szmiroliczniku w skali 1-10 (1- mozliwe, 10 - szmira) Karate po Polsku doskoczylo do 15!
Ahoj!
Napisano Ponad rok temu
A ja nie wiedziałem czy się śmiać, czy płakać czytając to...
:roll:
"...Tajemniczy karateka zabija najlepszych funkcjonariuszy..."
Teraz wiem- to poważna sprawa 8) .
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że mój komentarz był zrozumiały a jak nie to sorry.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Władca Pierścieni: Dwie wieze - zwiastun
- Ponad rok temu
-
wymarzony pojedynek...
- Ponad rok temu
-
POLSKIE PISMA O SZTUKACH i SPORTACH WALKI
- Ponad rok temu