Rekord Guinessa
Napisano Ponad rok temu
"Henryk Ficek z Koszalina - zamierza pobić rekord Guinessa - przez 24 godziny z grupą 18 osób będzie wykonywał kopnięcie ap chagi non stop."
Czego to ludzie nie robią dla rozgłosu .
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Po 20 godzinach jak wytrzymaja to ich ap chagi będzie pewnie na wysokość metra albo jeszcze mniej
A tych zakwasów po tym to sobie nie wyobrażam :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdzie jest napisane ze maja kopac na 2m ?
hmm... skoro nie mają wykonywać prawidłowo to ja też moge taki rekord pobić - wystarczy że pomacham nogami 5 cm nad ziemią
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
charly , to pokop sobie nawet 5 cm nad ziemia nawet przez 24 h
hehe a co z tego będe miał? Oczywiście poza zakwasami :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co to dla ciebie znaczy prawidlowo? ap chagi ma najwiekszy zasieg i moc na wysokosci pasa [kopiacego]
No to pas masz chyba wyżej niż pół metra nad ziemią?
A po 20 godzinach to te ich kopnięcia napewno nie będą wyglądać prawidłowo - po prostu nogi nie wytrzymają tylu godzin kopania. Dlatego napisałem że pod koniec jak dotrwają to będą w stanie ledwo poruszyć nogą kilka cm nad ziemią, a nogi będą się zdawały ważyć tone :wink:
Jestem ciekawy czy wszystkie 18 osób musi dotrwać do końca żeby zaliczyli im rekord czy wystarczy że dotrwa jeden.
To byłby ciekawy trening - ale na kilka następnych dni trzeba wziąść urlop na odzyskanie władzy w nogach :?
Ale oczywiście życze im wytrwałości i powodzenia
Napisano Ponad rok temu
hmm... skoro nie mają wykonywać prawidłowo to ja też moge taki rekord pobić - wystarczy że pomacham nogami 5 cm nad ziemią
a ty masz pas na wys 2m?
Napisano Ponad rok temu
a ty masz pas na wys 2m?
heh :roll:
Ja nie pisałem że prawidłowo jest na 2 metry (to Ty pisałeś o tych 2 metrach a nie ja) :?
Źle to zinterpretowałeś (nigdzie nie pisałem jaka wysokość jest prawidłowa) - chodziło mi że ani na pół metra ani na 2 metry nie jest prawidłowo
Ale nie ważne - ta dyskusja robi się tak głupia jak te rekordy Guinessa :?
Napisano Ponad rok temu
sprobuj kopac nawet bardzooooo niziotko przez 24h!
Napisano Ponad rok temu
faktycznie, podziwiam ich ze sie biora za cos takiego, bo to bedzie nielada wyczyn!!! Ale wspolczuje im jezeli wytzrymaja p.22 godz, z 2 im zabraknie..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tutaj mozna gratulowac Pjotrkowi
- Ponad rok temu
-
Polish Open
- Ponad rok temu
-
tylko nie to!
- Ponad rok temu