tutaj mozna gratulowac Pjotrkowi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a pjotrek taki mlody i juz zdawal na 1 dana...!!!!
p.s. a ile ona ma lat?? 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
niestety nie zdałem, zabrakło mi 1 punkta. stres był taki ze omało co niezasłabłem i przez to zrobiłem układy bez siły i szybkosci. miesnie odmawiały mi posłuszenstwa. po układach jak jush sie uspokoiłem to reszta egzaminu poszła mi śpiewająco. nie chce sie chwalic ale musze tak by sie pocieszyc powiedziec ze na 20 osub zdających ja jako jeden z 5 osób rozbiłem wszystkie deski (oprócz twimio bandaya, którego nikt nie rozbił). rozbicia były takie
-chiruga 2 deski
-dolyo 2 deski
-nopiapchagi ponad palce wyprostowanej reki
-nomojop przez 7 osób
-twimio banday deska trzymana nad głową
Osobiscie sie nie załamałem gdyz na pocieszenie mam dopiero 14 lat, niezdało prawie 70%ludzi, kolejny egzamin za 2 miesiące (jusz bez stresu)
i wszystkich informuje ze dalej zacięto cwicze. Trener muj powiedział ze w zyciu przydaje sie taki cios, dzieki nie zdanemu egzaminowi jusz nie mam takiego wysokiego miemania o sobie Wracając do egzaminu to musze powiedziec ze jest to wielkie przezycie i olbrzymi stres. Zdac za pierwszym razem to naprawde sztuka, ponad połowa osób zdaje za 2, lub 3 razem. Jesli ktos mysli ze egzamin na dana to luzik to niech pojedzie i sam sie przekona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdybys zdal za pierwszym razem to by zle o tobie swiadczylo :wink: ja zdalam prawko dopiero za trzecim razem :twisted: julitka
hehe dobre porównanie do zdawania na prawko Skąd ja to znam :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ja mam o 10 lat więcej a dopiero zaczynam :?
Napisano Ponad rok temu
Niestety musze oznajmic ze Pjotrkowi sie nieudalo zdac na dana, mam nadzieje ze jak najszybciej sie tutaj odezwie i opowie jak to sie stalo... :roll:Pjotrek 14 lat i już zdajesz na czarny pas? 8O Niezły z ciebie wymiatacz
Napisano Ponad rok temu
Niestety musze oznajmic ze Pjotrkowi sie nieudalo zdac na dana, mam nadzieje ze jak najszybciej sie tutaj odezwie i opowie jak to sie stalo... :roll:
Wiemy, wiemy już się odezwał na poprzedniej stronie :wink:
Ale mając 14 lat ma duuużo czasu, zresztą już za 2 miesiące znowu będzie podchodził
Napisano Ponad rok temu
najtffardsza z tffardych dla ścisłości... :twisted: a pomoze tylko wtedy, jak ladnie poprosi...!!!!pomoze ci twoja tffarda siostra :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polish Open
- Ponad rok temu
-
tylko nie to!
- Ponad rok temu
-
Nowy kongres, nowy prezydent ITF...
- Ponad rok temu