Bob Sapp ponownie w K-1 !
Napisano Ponad rok temu
5 pazdziernika odbedzie sie kolejna gala K-1. Oto walki:
Hoost vs Sapp
LeBanner vs. Goodridge
Leko vs. Ignashov
Holm vs. Sefu
Schilt vs. MacDonald
Aerts vs. Feitosa
Wielki jak gora Bob Sapp tym razem bedzie walczyl wedlug regul K-1 przeciwko "Mr. Perfect" Ernesto Hoostowi. Bob wygral ostatnia walke w K-1 przeciwko Cyrilowi Abidi przez KO. Bob to chyba najwiekrzy zawodnik MMA i K-1 aktualnie walczacy. Jak dla mnie to bedzie kolejne KO i kolejne zwyciestwo Boba.
W tej gali bedzie walczyl take Gary "Big Daddy" Goodridge. Veteran turnieji NHB.
Zdjecie pana Boba po walce z Cyryliem:
Napisano Ponad rok temu
Ta gala moze byc ciekawa , Hoost to moj idol ale wyglada na to ze Sapp jest po prostu nie do ruszenia , Schilt - Mc Donald tez wyglada dobrze , ten ostatni bardzo dobrze chodzi na nogach wiec powinien sobie poradzic z Samym , nareszcie wraca tez po kontuzji Arets , ciekawe czy to bedzie ten sam "Lumberjack" , czy wiek juz da znac o sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hoost vs Sapp
[/quote]
Ciezka sprawa nie mam pojecia kto wygra.
[quote]
LeBanner vs. Goodridge
[/quote]
Stawiam na Goodridgea lecz watpie ze wygra.
[quote]
Leko vs. Ignashov
[/quote]
Ignashov. Nie lubie Leko
[quote]
Holm vs. Sefu
[/quote]
Holm
[quote]
Schilt vs. MacDonald
[/quote]
Schilt.
Aerts vs. Feitosa
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
A tak wogole to jak uwazacie jak wygladala by konfratacja bokserwo z czolwki kategorii ciezkiej z ludzmi z czolowki K1 (hipottetycznie - wiem ze to nie realne) - imho gdyby tylko bokserzy opanowali obrone przed lowkickami spokojnie by tam wygrywali - bardzo wielu startujacych w k1 ma kiepskie techniki reczne - co o tym myslicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji to powiem kilka rzeczy o Bobie. Jako zawodnik futbolu amerykanskiego byl kilku ktornie nagradzany co nie dziwi specjalnie z razji jego nieprzecietnych warunkow fizycznych [ kolo 160 kg ].
Ja tam nie ukrywam ze jestem pod wrazeniem warunkow fizycznych Boba i to chyba jest jakis kompleks chyba..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak go zobaczyl . Szkoda zapowiadalo sie interesujaco.no to walki nie bedzie Hoost zachorowal
Napisano Ponad rok temu
A co do umiejętności w K1. Zauważyłem, że jak Hunt ostro szedł do przodu to we walce praktycznie występowały tylko techniki bokserskie. Czyli jak ktoś mocno naciska to liczą się przede wszystkim umiejętności bokserskie. Zresztą Hunt oprócz tych swoich sierpów to niewiele potrafi, a wygrywa. Tylko, że Hunt w porównaniu do Tysona czy Davida Tuy (podobne warunki fizyczne) to jest jednak znacznie gorszy. Moim zdaniem czołowi bokserzy po KRÓTKIM przeszkoleniu głownie jeśli chodzi o lowkocki to roznieśli by czołowkę z K1.
Napisano Ponad rok temu
Jednak jak zawsze jest jeden glowy powod dlaczego nie walcza. Pieniadze. K-1 to kategoria ciezka wiec raczej zaden lekki bokser nie bedzie ryzykowal. kategoria ciezka w boksie to kategoria najlepiej platna. Zarobki w boksie sa spore. Jaki jest powod dla ktorego zawodowy bokser mialby startowac w K-1 ? Glownym powodem dla ktorych wiekrzosc bokserow para sie boksem wlasnie to pieniadze jakie dzieki niemu zarabiaja. A jak narazie pieniadze w K-1 nie sa tak duze jak w wadze ciezkiej boksu zawodowego. Tak wiec niestety raczej nie zobaczymy Tysona w walce z Huntem czy tez Lenoxa Lewisa z Jerome LeBannerem. Sad but True.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muay Thai Bytom
- Ponad rok temu
-
zamykanie oczu....
- Ponad rok temu
-
Wroclawski "Fighter"
- Ponad rok temu
-
JAK ZWIĘKSZYĆ SZYBKOŚĆ I SIŁĘ KOPNIĘĆ BEZ PRZYRZĄDÓW?
- Ponad rok temu
-
nieprzewidziane sytuacje
- Ponad rok temu
-
co sie stalo z Markiem Piotrowskim?
- Ponad rok temu
-
Tajski boks w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Do mrnikt (rosyjska szkoła boksu)