Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kluby BJJ, Sambo, LL w Polsce

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
180 odpowiedzi w tym temacie

budo_da3
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 102 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Kluby BJJ, Sambo, LL w Polsce

Wie ktoś może gdzie w Bielsku i czy w ogóle jest BJJ? Gladiatora prowadził mój kuzyn, miał byc BJJ ale za mało chetnych było. Wiem tylko, że teraz ktos tam wynajmuje sale i chłopaki MMA trenują, sporo osób z Krakowa dojeżdża, żeby miec więcej treningów.

brykol i co dzieje sie cos w Bielsku jesli chodzi o bbj?? masz moze jakies info??
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chodze na boks na gwardie-czy jest gdzies w Warszawie bjj,gdzie mogłbym raz,dwa razy w tygodniu pochodzic,gdzie mógłbym połuczyc się podstaw parteru.Łapki już chodzą,ale parter by się przydał(wręcz jest konieczny)do uzupełnienia.Nie chce wyczynowo ćwiczyc tylko wiedziec jak sie zachowac na ziemi.Pozdr
  • 0

budo_harandil
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 142 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Jest np wlasnie na Gwardii.
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wiem,tylko zalezy mi na dobrym boksie,a bjj jako uzupełnienie.Nie wiem czy na vale tudo naucze się dobrze boksowac,bo w sumie nawet nie wiem jaki tam jest trener.Jesli ten sam uczy bjj i boks,to raczej wole chodzic do sprawdzonych trenerów z Gwardii.
  • 0

budo_jerz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

Przecie na boks będziesz chodził tam gdzie przedtem a przynajmniej tak wnioskowałem z twojej wypowiedzi.

Wpadnij do nas :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_campo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 905 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wpadnij do nas :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Jerzu, pozwoliłem sobie poprawić linka :-)
  • 0

budo_jerz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

ups :lol: :) dzięki.
  • 0

budo_harandil
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 142 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wiem,tylko zalezy mi na dobrym boksie,a bjj jako uzupełnienie.Nie wiem czy na vale tudo naucze się dobrze boksowac,bo w sumie nawet nie wiem jaki tam jest trener.Jesli ten sam uczy bjj i boks,to raczej wole chodzic do sprawdzonych trenerów z Gwardii.

Z tego co wczesniej napisales wywnioskowalem to samo co jerz. Czyli, ze oprocz boksu na gwardii chcesz gdzies pocwiczyc bjj.
Ale jesli chcesz zupelnie sie przeniesc, to u nas (w sensie na Gwardii w MMA Warszawa) oprocz bjj i mma sa takze treningi boksu (raz w tygodniu prowadzi Jacek Kucharczyk), muay thai (Jacek Foltyn) i oczywiscie zapasy.
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Własnie jacek kucharczyk trenuje nasza grupe,a Foltym-nie znam faceta.Wiec moze sie przeniose niedlugo jak macie takich trenerów boksu!Pozdr
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jacek Kucharczyk z całym szacunkiem!
  • 0

budo_ketchup
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

witam, chciał bym trenować bjj, jednak pracuje jeden tydzien na rano a kolejny na popołudnie. wiecie moze gdzie w Poznaniu są jakies kluby w których spotkania odbywają się i rano i wieczorem, tak abym mógło swoją pracę dostosować do treningów?? Pozdrawiam.
  • 0

budo_meksyk351
  • Użytkownik
  • 9 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam mam pytanie odnośnie klubu Bastion oddział Katowice,jak tam wygląda grupa początkująca czy sa to dzieciaki czy po prostu starsi laicy :wink: i czy w wakacje odbywają sie treningi , bardzo chciałbym sie przejść tam na trening, ale chciałbym wiedziec czy ma to w ogóle sens ze pojadę kawał drogi i pocałuje klamkę albo początkujący to będą małe dzieciaki :wink:
  • 0

budo_rigan
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 61 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witaj !

W wakacje w Bastionie Tychy treningi odbywają się w poniedziałki, środy i piątki na 18.00.
Nie wiem jak jest dokładnie po przyjeździe chłopaków z obozu, ale przed nim w poniedziałek na 19.30 był trening Vale Tudo (uderzenia ,sprowadzenia do parteru). W wakacje występują grupy mieszane, nigdy nie spotkasz tam dzieciaków (mają osobną grupę). Początkujących jest całkiem sporo także śmiało możesz przyjeżdżać. Pozdrowienia !!
  • 0

budo_rigan
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 61 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ups. niedoczytałem, że piszesz odnośnie Katowic. W Katowicach z tego co mi wiadomo:
WTOREK godz. 19 - BJJ
CZWARTEK godz 19 - pół sali BJJ, a pół sali Vale Tudo, więc możesz sobie wybrać

Nie znajdziesz tam dzieciaków. Jeśli to konieczne, proszę aby admin połączył bądź usunął mój poprzedni post.Pozdrowienia.
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jerz dzieki za stronke.Szukam czegos,bo placac osobno za boks i bjj osobno nie wyrobie po prostu z kasa.Dlatego pewnie bede musial zrezygnowac z boksu.W gruncie rzeczy to chcialbym 2x boks i 2x bjj lub luta livre.Zeby sie zmiescic w obrebie 100,120pln trzeba trenowac w jednym klubie.Vale tudo na Gwardii wydaje sie byc kuszaca propozycja,jednak slyszalem,ze tam po prostu jest za duzo ludzi i trener nie wyrabia..Chce nauczyc sie podstaw parteru bo jestem w tym zielony:)
  • 0

budo_harandil
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 142 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co to znaczy za duzo ludzi?
A co do trenera, to zapewniam cie, ze ma czas, zeby podejsc do kazdego i poprawic, czy pokazac jak cos nie wychodzi.
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wlasnie o tym slyszalem,ze trener nie ma czasu dla wszystkich..choc szczerze powiem,ze nie bylem i nie bede potwierdzal takich nowosci:) Nie wiem czemu o Mirku jest tyle negatywow w srodowisku.
  • 0

budo_harandil
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 142 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przede wszystkim teraz chwilowo nie prowadzi Mirek tylko Pawel Mistewicz.
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A mozesz mi powiedziec,czy znajdzie sie u Was miejsce dla 24 latka po kontuzji kolana:) Jestem zupelnie ,,zielony" jesli chodzi o parter...Macie jakas grupe poczatkujacych?Fajnie,ze prowadzicie zajecia boksu,jako uzupelnienie.
  • 0

budo_harandil
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 142 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Miejsce na pewno sie znajdzie. Co prawda nie ma jakiejs oddzielnej grupy dla poczatkujacych ( w tej chwili), ale nic nie szkodzi. Trener jest na tyle dobry, ze nie rzuci cie od razu na gleboka wode.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024