odpuszczac czy nie?
Napisano Ponad rok temu
I co wy na to?
Napisano Ponad rok temu
Atakuje zadziej i lżej, przy czym pozwalam mu atakowac mnie. Ja przy okazji ćwicze np. zejscia , uniki, poruszanie sie.
Napisano Ponad rok temu
Hmm :roll: jak odpuścimy to wyrządzimy krzywdę a jak nie odpuścimy to też wyrządzimy krzywdę więc ja radzę nie odpuszczać bo efekt ten sam ale nasz przeciwnik się przynajmniej czegoś nauczya nasz partner /ka może nawet stracic, czyli niejako wyzadzamu mu/jej krzywde.
I co wy na to?
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Sama mam czasami na treningu takie głupie fazy, że się ciągle śmieje. Z resztą kto był na obozie w Kamieniu Pomorskim to coś niecoś wie. Ciężko jest się wtedy zmobilizować. No i wtedy tracę na tym ja i mój partner/partnerka.
Nic na to nie poradze, że jak już się śmieje to nikt mnie nie uspokoji
Napisano Ponad rok temu
p.s. oczywiście tego Ci życzę
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
wracajac do tematu- ja jestem za tym zeby odpuscic tylko tyle ile to jest niezbedne. w kazdym razie nie zanizac poziomu na tyle zeby byc tylko zywa tarcza dla przeciwnika.
Napisano Ponad rok temu
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Ja odpuszczamCo robicie kiedy przychodzi wam walczyc/cwiczyc ze slabszym przeciwnikiem, z dziewczyna [w przypadku facetow], ze zmeczonym zawodnikiem, mlodszym itd. itp.... na ile odpuszczacie
Ze slabszym przeciwnikiem mozna przecwiczyc inne elementy walki, np. niedporacowana jeszcze strategie czy te mniej lubiane kombinacje. Co na ogol robie...
Pokonanie go swoimi wiodacymi technikami to zadna sztuka
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko żeby Ci ten odruch nie wszedł w krew :wink:tak zebym mogla w razie czego zatrzymac noge przed jego twarza.
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co jezeli np. przyjdzie Ci walczyc z przeciwnikiem od Ciebie duzo mniejszym i do tego duzo mlodszym (bo tak moze sie zdarzyc na treningu).... Powiedzmy, ze nie jest duzo gorszy od Ciebie, ale warunki fizyczne nie te....
Napisano Ponad rok temu
w przypadku kuby to byla zupelnie inna bajka, staralem sie go punktowac, tak... nie przewidzialem w swoim pytaniu walki z dziecmi
Napisano Ponad rok temu
wolalabym,zeby jeszcze troche pozyl , a przede wszystkim nie zrazil sie juz do taekwon-do (a szczegolnie - do walk), a do startow w walkachzostaly mu jeszcze conajmniej 3 lata !!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pozycja walki
- Ponad rok temu
-
"Pozyczony" temat
- Ponad rok temu
-
do goooooory!