Thai-box we Wrocławiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
16 września - sekcja MT. To ciekawe, może zmieni trochę wygląd treningów , upodobni do muay thai jako że jest teraz bardzo popularne... cóż zobaczymy. Jeśli chcecie mogę się tam przejść , pogadać , rozeznać sie w sytuacji i powiedzieć wam co i jak...
Napisano Ponad rok temu
mangha, czy Ty przypadkiem nie trenujesz BJJ?
Jasne! Czyżbyś również chodził na treningi? Jeśli tak, to bardzo mi miło (a jeśli nie, to oczywiście bardzo polecam ), daj znać, po czym mogę Cię skojarzyć, np. imię :-)
No i dziękuję za rzeczową odpowiedź na moje pytanie. Planuję wybrać się, tylko trochę zniechęca mnie ta lokalizacja. Nie wiesz może, w którym to jest miejscu? Adresu niestety nie ma na ulotce ani na plakacie...
Napisano Ponad rok temu
Moge Cie kiedyś zaprowadzić A Ty mnie zaprowadzisz do siebie... znaczy sie na BJJ
Napisano Ponad rok temu
Na BJJ sam trafisz, jak już będą treningi, to info będzie w dziale BJJ.
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie szkoła jest na Wojrowieckiej ( numeru nie znam. ale nie będzie problemem znaleźć wielki szary budynek...) . A dojazd? Autobusy: 122, 126, 134, 136, 142, 149, 406, 409, ... Jeszcze jest kilka ale nawet nie pamiętam... Wszystkie sie zatrzymują w okolicy, tam już możesz sie zapytać - każdy będzie wiedział...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widziałem ostatnio ogłoszenie, że jest u nas nowootwarta szkółka boksu z elemntami boksu tajskiego... w jakiejś podstawówce ( hmm może 68? ) na Szcześliwej... muszę się tam przejść podpatrzeć...
A możę ktoś był, widział? Może ktoś tam ćwiczy... - byłbym wdzięczny za jakieś informacje...
Napisano Ponad rok temu
Bardzo cieplo ta sekcje wspominam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MUAY THAI w Gdansku - gdzie?
- Ponad rok temu
-
Termin walki Michalczewskiego.
- Ponad rok temu