Operacja płuca a Aikido
Napisano Ponad rok temu
Samoistna odma opłucnowa prawostronna nie upośledzająca sprawności ustroju
Czy po czymś takim można trenować? Chciałbym zacząć od września, ale na dobrą sprawę nie wiem czy trenowanie Aikido zamiast mi pomóc, nie przeszkodzi mi i nie trafię znowu do szpitala.
Napisano Ponad rok temu
A co na to lekarz sportowy?
P.S.
Ten wątek powinien znaleźć się w dziale SPORT, TRENING, ZDROWIE i ODŻYWIANIE. Szczepan, przerzuć go tam, a tu zostaw linka.
Napisano Ponad rok temu
Byłem także już trzy razy w Zabrzu w klinice w której mnie operowali, ale żaden z profesorów nie miał akurat czasu, a przemiła pani z sekretariatu nigdy nie wie kiedy ten czas będą mieli.
U sportowego nie byłem, bo szczerze powiedziawszy nawet nie wiem gdzie takowego znaleźć.
Wydawało mi się poprawnym go zapostować tutaj, bo odnosi się konkretnie do Aikido.
Napisano Ponad rok temu
O lekarza sportowego zapytaj się w przychodni.U sportowego nie byłem, bo szczerze powiedziawszy nawet nie wiem gdzie takowego znaleźć.
Wydawało mi się poprawnym go zapostować tutaj, bo odnosi się konkretnie do Aikido.
A dotyczy zdrowia, więc drugie forum jest odpowiedniejsze, tym bardziej że mamy tam lekarza, który może będzie coś wiedział na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
A mowil ze jak chcesz to mozesz.
Tyle ze opinii lekarza sie sluchaj a nie fachowcow takich jak ja.
Napisano Ponad rok temu
Nie sadze by odma przeszkadzala ci w treningach. Moze treningi pozwola ci to zwalczyc.
aiki
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Maly fotoreportaz ze stazu z Lesneven
- Ponad rok temu
-
Aikido - droga rozwoju - jak się uczyć?
- Ponad rok temu
-
Relacja ze stażu Aiitaiso i Aikido Ińsko 2002
- Ponad rok temu
-
Staż z Sensei Savegnago w Warszawie 16.11???
- Ponad rok temu
-
Steven Seagal kończy karierę filmową?
- Ponad rok temu
-
"Ashi, ashi!"
- Ponad rok temu
-
Dlaczego chlopaki cwicza aikido?
- Ponad rok temu
-
Gratulujcie Mr Smail'owi!