co na poczatek ?
Napisano Ponad rok temu
na rekach stac (jeszcze) nie potrafie... i rozciagam sie codziennie od kilku tygodni. mzona nauczyc sie czegos z kaset video?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
- rozciąganie wszystkiego
- ćwiczenie stania na rękach ( na początku przy ścianie )
- gwiazda ( i inne ćwiczenia gimnastyczne )
To absolutne podstawy. Naucz się na początek. Później chodzenie na rękach. Proste wykopy. Kasety Ci nie potrzebne do tego (załatwienie ich trochę by potrwało). 8)
Napisano Ponad rok temu
hmmm... ciezko sie nauczyc techniki jesli wczesnie nic nie trenowales... konieczny jest nauczyciel, ktory by Cie korygowal... jednak jesli zamierzasz zaczac na powaznie za 1.5 miesiaca to teraz mozesz sie juz smialo przygotowywac - rozciaganie, trening silowy, brzyszki (b. wazne w capo)ciekawi mnie czy mozna samemu zaczac trenowac capo... od pazdziernika bede we wroclawiu wiec moze sie zapisze do jakiegos klubu, ale to jeszcze poltora miesiaca. mozecie podac mi jakies cwiczenia ktore przygotuja mnie do treningu capo?? albo jakies podstawowe stania na rekach, etc...
na rekach stac (jeszcze) nie potrafie... i rozciagam sie codziennie od kilku tygodni. mzona nauczyc sie czegos z kaset video?
pozdro
no i jak juz napisal kolega... stanie na rekach i gwiazda... w 1.5 miecha lekko opanujesz te 2 pods floreiros
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Na naszej stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale multimedia masz AVI'ki z przykladowymi technikami z capoeira. Pokazane z przodu i z boku tak wiec mozesz z nich sie dowiedziec jak i co przynajmniej jezeli chodzi o podstawy.
Jak je ściągnąć, a nie tylko oglądać?
Napisano Ponad rok temu
ja czekam az sie cale zaladuja, a potem Plik/Zapisz jakoJak je ściągnąć, a nie tylko oglądać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wystarczy uzywac DAPa (download accelerator plus)
przy okazji...baaardzo przyspiesza sciaganie i jest dobry downlad menedzerem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skąd capoeira w Polsce?
- Ponad rok temu
-
capoeira na zawodach All Style Championships 2001
- Ponad rok temu
-
Axe Sound System