Capo w reklamie Sprite-a
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się, że już takie koncerny jak Coca-Cola (Nokia też miała taki spot tylko, że tam było samo capo - fajnie zfilmowane jogo, ten latający piasek ) w reklamach używają capo by zachęcić do kupowania. Ostatnio coraz więcej i coraz częściej można przeczytać w gazetach i zobaczyć w telewizji capo. Cieszy mnie to, bo ten sport staje się bardziej popularny. Może za 5 lat w reklamie zamiast sekundy capo będzie połowa. 8)
Napisano Ponad rok temu
braek dance zawdzięcza sporo capoeira, wiele floreiosów można zobaczyć i w braeku i w capoeira lecz same floreiosy nie tworzą capoeira,Widzieliście tą reklamę. Koleś - sk8, jeździ sobie na desce, szmery bajery i nagle przez sekundę może półtora jest capo. Koleś tam robi chyba [rewersao]. Jak to zobaczyłem to w sumie miałem wątpliwości czy to nie był brejk, ale mój niezawodny zmysł capoeiriszy mówił mi, że to capo.
a widzieliście na którymś teledysku safri duo jak facet chyba z panienką grali ? bo były tam całkiem spore kawałki
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesteś pewien? Bo ja znam dużo brekdensiarzy i żadnego nie widziałem nigdy ćwiczącego na bosaka i robiącego takie rzeczy. Przyjrzyj się. 8)ee.... na tej reklamie to "czysty" break... niestety, nie capo....
Napisano Ponad rok temu
byc moze znasz ich za maloJesteś pewien? Bo ja znam dużo brekdensiarzy i żadnego nie widziałem nigdy ćwiczącego na bosaka i robiącego takie rzeczy. Przyjrzyj się. 8)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Serio ja mam ten teledysk,kolesie się tam troszkę bujają ala capo,ale tak dosłownie to capo do końca nie jest,choć teledysk nafet fajofy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
capoeira w vale tudo ;)))
- Ponad rok temu
-
hacknieta strona capoeira polska
- Ponad rok temu
-
capoeira w klatce ;)
- Ponad rok temu
-
Beri-Hack
- Ponad rok temu
-
uderzenia
- Ponad rok temu
-
nasiona tykwy
- Ponad rok temu
-
capoiera na ulicy
- Ponad rok temu
-
Czy okrzyki podczas rody są wg Ciebie potrzebne?
- Ponad rok temu
-
Co sądzicie o akrobacjach w capo?
- Ponad rok temu
-
capo-jitsu :-)
- Ponad rok temu