Perły z Lamusa
Napisano Ponad rok temu
Filmoteka Taekwondo jest uzupełniona o nowy dział PERŁY Z LAMUSA. Można tam znaleźć 2 filmy w DivX z VIII Mistrzostw Europy seniorów. Na filmach znajduje się zapis co ciekawszych walk naszych reprezentantów, komentowanych na gorąco przez Tadeusza Łobodę oraz Jerzego Jeduta. Oba filmy mają po ... 8O 340 MB !! Prawdziwe perełki...
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Nareszcie jakaś konkretna aktualizacja na stronie PZTKD ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]).
Filmoteka Taekwondo jest uzupełniona o nowy dział PERŁY Z LAMUSA. Można tam znaleźć 2 filmy w DivX z VIII Mistrzostw Europy seniorów. Na filmach znajduje się zapis co ciekawszych walk naszych reprezentantów, komentowanych na gorąco przez Tadeusza Łobodę oraz Jerzego Jeduta. Oba filmy mają po ... 8O 340 MB !! Prawdziwe perełki...
Pozdrówka.
Ciekawi mnie Ukaszu jakie Taekwondo trenujesz...Jestem tutaj nowa i nie miestety nie wiem:( Pozdrawiam!!!!
Napisano Ponad rok temu
Moro, Choong sory za zmiany tematu, ale nie mogłem sie powstrzymać
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale wszelkie komentarze wypisujcie w temacie "propozycja" choonga.
Napisano Ponad rok temu
Ja trenuję WTF i szczerze przyznam, że nie miałam nigdy do czynienia z ITF. Gdybyś kiedyś słyszał o jakichś zawodach, daj znać-przyjdę popatrzeć
Zapraszam w takim razie na Mistrzostwa Świata seniorów w TKD ITF które odbędą się w Warszawie 12 - 15 Lipca 2003roku
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Az sie nie moge doczekac mam tylko nadzieje ze pojade -_-'
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
;( narq
- Ponad rok temu