Jak bylo na obozach?
Napisano Ponad rok temu
pshede wszystkim bardzo podobała mi sie rodzinna atmosfera jaka panowała w pensjonacie 'krystyna',buźka dla Klaudii i jej rodziny za dzielne i cierpliwe znoszenie naszych niekiedy hałasliwych wybryków [typu obrady na stołówce do 2.00 w nocy;)]. to był mój pierwszy obóz treningowy-na szczęscie wszyscy zapomnieli o tradycji chrzczenia nowicjushy,a mi jakoś nie chciało sie im o tym pshypominać;P. w pokoju panował swojski klimat(moro :"ale tu śmierdzi"),no..byłoby weselej gdyby nie wybryki naszych sąsiadów z Torunia..rozruchy odbywały sie w kratkę ze wzgledu na niesprzyjajaca pogode,chyba że ktoś sobie zaspał na poranne biegi;]wtedy czekała go indywidualna konsultacja z trenerem Sławkiem [wiem coś o tym].ogólnie było przesympatycznie,mieliśmy dość sporo czasu wolnego co pozwoliło nam zżyc siem z grupą.teraz czekamy na kolejny,zimowy wyjazd.howgh,rzekłam..
mEeEeEeEeEe!! :cmok:
Napisano Ponad rok temu
no wiesz ty co? a na naszej melince Ci sie nie podobalo? [no moze poza wyciskajacym lzy odorem w waszym pokoju ]pshede wszystkim bardzo podobała mi sie rodzinna atmosfera jaka panowała w pensjonacie 'krystyna'
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zglaszam sprzeciw - nie pogryzlam nikogo wiecej oprocz ciebie - a ciebie tylko raz !!!!!
Pozdrawiam wszystkich obozowiczów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak wypakowalem dopiero polowe gratow, ktora mam zabrac. Trener ma
zawsze przerabane... oprocz ciuchow jeszcze kasety z zawodow (zebysmy
mieli co analizowac), dokumentacje obozu (spory segregatorek ),
kamere, artykuly papiernicze, kapownik z telefonami, kasiora klubowa,
pare madrych ksiazek (zeby w razie czego bylo gdzie szczegoly ukladow
sprawdzac ), aparat fotograficzny (zeby w necie szybko relacja
poszla po powrocie)... Chyba jakiegos wielblada wynajme! Jeszcze z
garazu trzy worki sprzetu musimy zabrac, i do tego duze tarcze...
Pozdrowka - Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na obozie odbyl sie egzamin, egzaminatorem byl mistrz Ri Myong Chol, jeszcze nigdy nie widzialem zeby tyle osob nie zdalo i to bez wzgledu na to czy byl to czyjs pierwszy czy n-ty egzamin....
Powiedz mi Moro jak wyglądal egzamin, jak oceniał ludzi koreańczyk (na co kładł największy nacisk), i czemu wyrzucił 2 osoby z sali ? Kumpel (Dynamic) będzie zdawał na 1 Dan we wrześniu, i chce go troche postraszyć
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
caluski dla offieczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po drugie Ukasz- mistrz Ri wywalil tych klientow z sali chyba z powodu ich niskich umiejetnosci. nie wiem na co kladl najwiekszy nacisk. najstarsza grupa miala: formy, kilka technik w powietrze ,ban-jayu matsogi, hosinsul i kyokpa! wczesniejsze grupy mialy duzo walk krokowych... potem jak oglaszano wyniki to ja bylem zszokowany... zdal-nie zdal-zdal-nie zdal...
generalnie rzecz biorac on tylko siedzial i dawal komendy, czasami sie smial jak ktos robil cos "bez glowy". i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdałeś Moro ?
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
z samoobrona bylo roznie, np kiedy partnerowalem pewnej uzytkowniczne tego forum [tej od smierdzacego pokoju ] to ona robila takie rzeczy ze wlasciwie ja nie wiedzialem do czego to ma sluzyc i bylo mi glupio bo z jednej strony nie chcialem oszukiwac a z drugiej udowadniac ze to co ona robi nie dziala... no i takich "hosinsularzy" bylo wiecej.
Napisano Ponad rok temu
Troche smiesznie wygladal egzamin na niebieskie pasy: zdawalo chyba z 8 osob - glownie wyrosniete chlopaki (16-20 lat) i dwojka maluchow (11 i 14 lat), (oj, chyba moj syn sie obrazi za tego malucha) - i ci mali robili technicznie, a ci duzi.... szkoda slow. Przytocze komentarz trenera Slawka (opowiadal o egz. trenerowi z torunia) -" to wygladalo tak, jakby bialo-zolte pasy wpuscic na sale z 1 kupami i kazac im zdawac na dana - taka róznica poziomow". Hmmm... bylam dumna ze swojego syna.
A Moro oczywiscie zdal - na niebiesko-czerwony (oczywiscie zdawal w innej grupie, zeby nie bylo watpliwosci!!!) !!!!!
Napisano Ponad rok temu
a)dresik(he,he,he:)
b)szczota
c)kt-kiri
i co?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Moro obiecal, ze je przerzuci na budo (ja cierpie niestety na brak czasu). Pozdrowka dla wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co dokladacie do TKD?
- Ponad rok temu
-
Seminarium TKD
- Ponad rok temu
-
mocne kopnięcia a piszczele??