Hallowen
Napisano Ponad rok temu
Ej może mi ktoś napisać coś o haloween na angola? ma to być plakat taki. Ma tam pisać:
1.Co to za święto?
2. Gdzie jest obchodzone?
3.Jakie są zwyczaje?
Oczywiście po ANG:p
jak by ktoś to napisał to będe wdzięczny {SMILIES_PATH}/icon_cool.gif
Napisano Ponad rok temu
On the morning of 31 October 1565 Benthz Hamilton decide to go surfing with some friend in Rumunia. The skz was clear, the sun was shining and it was a perfect daz for fucking on the beach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurwa bez takich komentarzy {SMILIES_PATH}/icon_exclaim.gifJa pierdole jaki ty pojebany jesteś.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najaktywniejszy na forum: HydePark
[ Posty: 53 / 63.10% postów użytkownika ]
Najaktywniejszy w temacie: Skojarzenia
[ Posty: 19 / 22.62% postów użytkownika ]
To pokazuje Twoją wiedzę kulturystyczną. Przejrzałem 5 stron Twoich postów i nie widzę żadnych sensownych odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
[ Posty: 30 / 7.79% postów użytkownika ]
Hahahahahahahahahahahah
Przepraszam ale ja nigdy nie twierdziłem że jestem expertem w dziedzinie kulturystyki. Wypowiadam sie w takich działach i tematach w jakich mam ochote sie wypowiadac...
Może i jestem głupi i wogóle na niczym sie nie znam, ale boże takiego arcydzieła to ja nigdy nie napisałem i nie napisze
"Ja pierdole wy to problemy macie. Weźcie sobie łom i idzie, może byc gaz dla mnie gaz to jest na 6+.
A jak nic nie macie noto najlepiej go zaatakować- wywalić i głową w krawężnik-ulicę walić" Raiden {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
OK {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif przepraszam wszystkich, uważam temat za zamknięty
PS Raidem musisz pamiętać ze statystyka jest jak bikini, teoretycznie dużo pokazuje ale najważniejsze/najciekawsze wciąz pozostaje ukryte
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kofeina
- Ponad rok temu
-
Siema
- Ponad rok temu
-
Chcesz zarobić na sprzet do siłowni? - przeczytaj to!
- Ponad rok temu
-
Ebook Budowanie Masy oraz Zgrabna Sylwetka
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc i zapraszam
- Ponad rok temu
-
Jak Wam się podoba forum?
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Wybory Parlamentarne '07!